Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megőrülök! Miért ilyen szerenc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök! Miért ilyen szerencsétlenek a pasik? Ha nem tudja eldönteni, mit akar, akkor mégis mit vár tőlem?

Figyelt kérdés

Már nem először futok bele a következő sztoriba: megismerkedek egy férfival (nem kisfiú, érett férfiakról van szó), kölcsönös vonzalom, aztán némi flörtölés után közli, hogy nem szeretne most többet, de azért maradjunk kapcsolatban. Maradnak a kellemes beszélgetések, aztán mikor az megbeszélésünknek megfelelően BARÁTKÉNT kezelem, akkor szabályosan megsértődik... mégis hogy kellene viselkednem?

Nem vagyok tini, persze, az első gondolatom ilyenkor az, hogy azért szex az beleférne, az előzőnél ezt hittem, benne is lettem volna, de az sem lett... maradt a flörtölgetés, ami a mai napig tart, lassan egy éve! Mindig ő keres, de továbblépni nem fogunk, az már biztos. Közben felbukkant egy újabb férfi, nála is felmerült a szextéma, de róla meg tudom, hogy az előző kapcsolata is "csak szex"-nek indult és ő szeretett bele. Kötődik hozzám, udvarol, de mintha azt várná, hogy én csábítsam el, miközben kijelentette, hogy egyelőre nem akar továbblépni...

Miért mindig ilyenekbe futok bele? Mégis mit kellene tennem?

2012. nov. 28. 16:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolso, de ha nem akar osszejonni a csajjal, akkor minek keresi meg mindig? Ezt en se ertenem.

BAr asszem 1 ev utan, mar nem erdekelne, hogy mit gondol rolam, hanem rakerdeznek, hogy mi is van.

Ha nem tud normalis valaszt adni, akkor jobb, ha lelepsz, es nem valaszolsz a megkereseseire.

Amugy nekem is volt hasonlo esetem. Kiderult, hogy nem en voltam az egyetlen, mas csajokkal is ismerkedett.

2013. márc. 6. 21:03
 12/13 anonim ***** válasza:

#10 vagyok

Bő 3 hónap után nem tudok erre már mit mondani, de jó lenne, ha a Kérdező megírna azóta mire jutott.

2013. márc. 6. 23:56
 13/13 anonim válasza:
Talán probálkozz a lànyokkal... :-P
2013. nov. 2. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!