Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret, vagy nem? (többi lent)
a "barátö" tudja, hogy tetszik a srác? ha igen akkor egy aljas kis ...
ha kell a srác szerezd meg, ha nem vagy szép legyél az, ez nem bántás, jó tanács, pár kg-tól nem bonyolult megszabadulni, csak kitartás kell hozzá. és a téged körülvevö emberek is jobban tisztelnek, ha látják, hogy teszel valamit magadért.
Harcra fel! :) Ne hagyd a másik csajnak, hogy megszerezze!
Tudod a sikernek nem titka van, hanem ára :)
sok sikert
jajj drágám! az első vagyok,
nem az a leglényegesebb, hogy vékony legyél, hanem hogy szépnek lásd magad, ha te szereted magad akkor már könnyebb kapcsolatot kialakitani, ugye ezt te is igy látod? te emlitetted a túlsúlyt ezért gondoltam, hogy ez gátol
meséldel anyának a srácot és lehet hogy segiteni fog ahelyett, hogy akaratlanul hátráltatna - és sajnos tény, hogy ebben az anorexiás világban a barbibabák élveznek elönyöket, ez nem is lehet a pasik szemére vetni, mert minen honnan csak ez szürödik le ideálnak, és csak azok a pufi lányok sikeresek akik magabiztosak
az elsö vagyok.
mennyi idös vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!