Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek & mit higgyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek & mit higgyek?

Figyelt kérdés

Barátommal majdnem 1 hónapja , hogy vége .

Előzőhét pénteken részegen azt mondta h sajnálja , átölelt és vagy 5 percig nem akart elengedni .

Elmentem hozzá , másnap lefeküdtünk , olyan aranyos volt , talán mikor jártunk se volt ilyen aranyos ...

Nála maradt a láncom , ma elmentem érte és tiszta bunkó volt vagy nem is tudom , fura volt , 2 per után lerázott...

Most akkor mi van ?:O Nem értem ezt az egészet ...

Mások szerint nem tudja eldönteni mit akar ...

Segitsetek mert nem értem :S

2009. aug. 17. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:

a részeg ember igazat mond...

másnaposan meg bunkó

2009. aug. 17. 20:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

az egyik barátnőm pont így járt 1 éve.

aztán kiderült (amit persze én már sejtettem) h "ha nincs ló, jó a szamár is" dolog történt.

Tudta a csávó h a csaj még érez vmit iránta,rájött a kangörcs...és kapóra jött az ex. Tudta h a csaj őgyis beveszi a nyálas dumát...mivel még szereti...és ezt jól ki is használta az a gonosz hapek.

De többször már nem hitt a barinőm neki...

te se hidd el! Csak "arra" használt. Bocs, ez a tapasztalat....

2009. aug. 17. 20:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom biztosan,de szerintem kihasznált.Gondolom nem talált más lányt,te ott voltál és kihasználta a hiszékenységed de lehet,hogy tényleg szeret.Valamelyik magyar szám úgy tartja,hogy azt bántjuk meg akit igazán szeretünk.Véleményem szerint keress másik barátot akinek nem ilyen ingadozó a szeretete.

2009. aug. 17. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!