Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Spanyolországban tolerálják a leszbikusságot, homoszexualitást?
Mégis mi a francért kell lepontozni azt, aki nem támogatja a melegfelvonulást?
Kezd tele lenni a t*köm azzal, hogy heteroszexuális "értelmiségi" (egyetemre megyek szeptembertől, egy egész jóra) magyar fiúként ÉN vagyok az egyetlen kisebsség... mindenki más tud hivatkozni valamire, ha sérelem éri, hogy ő roma, meleg, zsidó, hátrányos helyzetű, vagy bármi anyám kínja, engem meg nyugodtan megkéselhetnek, a végén úgyis rámkenik, hogy még én voltam a rasszista, és kivérezhetek egy sikátorban anélkül, hogy bárki odajönne... siralom,komolyan
Ez hol menőség kérdése ? ÁÁÁÁ ha a butáság fájna ordítanátok !!!!!!!!!!
Ez egy olyan dolog amint az ember NEM választ ! Ilyennek születik és kész ! Biblia (mesekönyv) kimondja hogy utálni kell melegeket mert húúú de rossz emberek ! Sátán fiai!
És ha mondjuk a bal kezeseket mondanák a sátán fiának őket is utálnád?
Kérdésre válaszolva: Spanyolország ilyen téren nagyon fejlett (ellentétben az előttem szóló homofób senkik válaszával) Házasság is szabad ! Ez egy nagyon tiszteletreméltő dolog ! Viva Espana :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!