Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 A kérdező kommentje:
kb :D
2012. nov. 27. 20:34
12/20 Ájron válasza:
Brühühühühűűűű- ehhhöhöhöö áááááá MIÉRT???? MIéhéhért???
Am a googlebe tudsz kép alapján is keresni, az segíthet.
13/20 A kérdező kommentje:
és hogyan??
2012. nov. 28. 13:08
15/20 A kérdező kommentje:
áh,nem mimdenki olyan ám mint te,te f@sz!
2012. nov. 29. 20:15
16/20 Ájron válasza:
A googlenél belemész a kép keresésbe. a sávban ahol beírod a kulcsszavakat, lesz két ikon, az egyik egy fényképező gép, arra rákattolsz, akkor kiad egy mini párbeszéd ablakot vagy hogy hívják, azon meg megkeresed a képfeltöltése gombot. és már mehet is. :-D
17/20 A kérdező kommentje:
igen tudom,de telefonon nem működik.ha valaki kikeresné nekem és belinkelné,nagyon megköszönném :)
2013. jan. 9. 20:12
19/20 anonim válasza:
szerintem a legtöbben úgy hívják, hogy 06-90- a többit nem tudom én se, de biztos így kezdődik :D
20/20 A kérdező kommentje:
összekevered anyád számával.
2013. febr. 11. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!