Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Romantikus kérdés-ti elmennéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romantikus kérdés-ti elmennétek egy vizsgára csak azért, mert ott valószínű, (folytatás lent)?

Figyelt kérdés

hogy találkoztok azzal az emberrel, akit eddig csak egyszer láttatok, de villámcsapásszerűen belétek hasított tőle valami szerelemérzet-féle?

A képzést tartotta nekünk, valószínű, hogy ott lesz a vizsgaközpontban. Amikor megláttam, egész nap le sem bírtam venni róla a szememet, utána is csak ő járt napokig az eszemben.

A képzés maga nem érdekel, a vizsgát is le....m.

Tudom, hogy úgy írok, mint egy kisiskolás, de amúgy erős 30-as vagyok, ő 40-es :-D

Szóval, ti elmennétek?

2012. nov. 26. 19:54
1 2
 11/16 anonim válasza:
Ha találkoznotok kell, akkor fogtok. Ez tudom, hogy iszonyatosan naivan hangzik, de szerintem így van. Ha elmész januárban és van elég bátorságod, akkor menni fog. Egyébként, ha meg nem jönne össze, akkor nem ő volt az igazi.
2012. dec. 7. 15:00
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem csak új szakmát tanulok ki miatta, de miatta fogtam most bele a vonzás törvényének tanulmányozásába :-D

2012. dec. 7. 18:11
 13/16 A kérdező kommentje:
Megajánlott 5-öst kaptam. Sose voltam még ilyen szomorú, hogy nem kell elmenni vizsgázni :-) :-(
2013. jan. 3. 20:50
 14/16 anonim válasza:

Na, de most akkor ezt ő ajánlotta, vagy más? különben, ha időd engedi, attól még elballaghatsz a vizsga időpontjában arra. Én is volt, hogy volt dolgom az egyetemen más, és ezért elnéztem a tanszékre, hátha van valami infó kirakva, vagy találkozom ismerőssel.

Azért én drukkolok Neked!

2013. jan. 4. 11:39
 15/16 A kérdező kommentje:
De jó, hogy ezt írod :-D Én is pont most tanakodtam azon, hogy nem gáz-e arra sétálgatni a vizsga időpontjában, "csak úgy, ügyintézni".... :-)
2013. jan. 4. 15:36
 16/16 anonim válasza:

Akkor csak ügyesen!

Különben, megírod majd, mi lett az eredménye a bevonzásodnak? Csak mert én is igyekszem valakin "gyakorolni", de egy kicsit elfáradtam. És pont ma délelőtt jutottam oda, hogy inkább elengedem ezt a dolgot és a Teremtőre bízom. Amikor és akit nekem szán, azzal találkozom majd, és ő tudni fogja és én tudni fogom. De nem adom fel a reményt, csak nem akarom ezt a dolgot görcsösen, hanem "elfelejtem".

Azért ha történne valami, megírnád?

Köszönöm!

2013. jan. 8. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!