Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Romantikus kérdés-ti elmennétek egy vizsgára csak azért, mert ott valószínű, (folytatás lent)?
hogy találkoztok azzal az emberrel, akit eddig csak egyszer láttatok, de villámcsapásszerűen belétek hasított tőle valami szerelemérzet-féle?
A képzést tartotta nekünk, valószínű, hogy ott lesz a vizsgaközpontban. Amikor megláttam, egész nap le sem bírtam venni róla a szememet, utána is csak ő járt napokig az eszemben.
A képzés maga nem érdekel, a vizsgát is le....m.
Tudom, hogy úgy írok, mint egy kisiskolás, de amúgy erős 30-as vagyok, ő 40-es :-D
Szóval, ti elmennétek?
Köszönöm!
Nem csak új szakmát tanulok ki miatta, de miatta fogtam most bele a vonzás törvényének tanulmányozásába :-D
Na, de most akkor ezt ő ajánlotta, vagy más? különben, ha időd engedi, attól még elballaghatsz a vizsga időpontjában arra. Én is volt, hogy volt dolgom az egyetemen más, és ezért elnéztem a tanszékre, hátha van valami infó kirakva, vagy találkozom ismerőssel.
Azért én drukkolok Neked!
Akkor csak ügyesen!
Különben, megírod majd, mi lett az eredménye a bevonzásodnak? Csak mert én is igyekszem valakin "gyakorolni", de egy kicsit elfáradtam. És pont ma délelőtt jutottam oda, hogy inkább elengedem ezt a dolgot és a Teremtőre bízom. Amikor és akit nekem szán, azzal találkozom majd, és ő tudni fogja és én tudni fogom. De nem adom fel a reményt, csak nem akarom ezt a dolgot görcsösen, hanem "elfelejtem".
Azért ha történne valami, megírnád?
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!