Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek nem sokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szerintetek nem sokkal szebb egy kicsi feszes mell, mint egy nagyobb ami melltartó nélkül elveszíti a formáját?

Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 19:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%
9-es, nyilván nem lehet általánosítani. Engem csak ezek az erőlködő kismellűek már igazán idegesítenek, akik fikázzák a nagy mellűeket, holott mindenki jól tudja, hogy ruhában és meztelenül is sokkal vonzóbb egy dús keblű nő, mint akinek nincs mi tartsa a ruháját.
2012. nov. 26. 19:36
 12/21 anonim ***** válasza:
20%
11-es,akkor ne foglalkozz velük!!! ;)
2012. nov. 26. 19:41
 13/21 anonim ***** válasza:
62%

Nekem a kicsi jobban tetszik mint a nagy, lehet fura de nekem ez a véleményem.

üdv: 17/F

2012. nov. 26. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:
Mutasd
2012. nov. 26. 22:44
 15/21 anonim ***** válasza:
90%
szerintem ez egyén függő. a kis mell is lehet csinos és a nagy is. egyébként nem értem hogy nő létetekre hogy bánthatjátok így egymást. semmi értelme. ha nagy melled van örülj és ne a kismellűeket gúnyold. a kis tizenéves idióták szólják le egymást ilyen miatt. nőjetek fel
2012. dec. 25. 02:13
 16/21 anonim ***** válasza:
70%
ott a pont az utolsónál! csak gratulálni tudok -.-"
2013. jan. 26. 21:09
 17/21 vakondka ***** válasza:
91%
Nekem a kis mell sokkal jobban tetszik, de ez szubjektív dolog. Ételben is van aki szereti a csípőset, van aki nem.
2013. aug. 27. 21:36
 18/21 anonim ***** válasza:
77%

Számomra mindenhogy szebb a nagy mell, mint a kicsi. Csak legyen természetes, ne szilikon.

F23

2014. márc. 9. 16:00
 19/21 anonim válasza:
100%

Nekem szerintem közepes mellem van. ( 90-95c)

Szerintem egy kis mell is lehet nagyon nőies, ugyan úgy mint egy nagy. A tálalás és a hangsujjozás is számít szerintem. Abban viszont egyet értek hogy a nagy mellű hölgyeménynek miért kell bántani a kérdezőt. Nem tehet róla hogy kicsi neki, ahogy te sem hogy neked nagy.

2014. aug. 25. 17:42
 20/21 anonim ***** válasza:
22%
Férfiként úgy vagyok vele, hogy számomra csak a nagy mellek jöhetnek számításba, azokból is elsősorban az igaziak. Imádom a természetes nagy melleket, az óriásiakat meg még jobban:) És inkább legyen lógós, mint kicsi, sokkal inkább.
2015. jún. 28. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!