Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerintetek nem sokkal szebb egy kicsi feszes mell, mint egy nagyobb ami melltartó nélkül elveszíti a formáját?
Figyelt kérdés
2012. nov. 26. 19:17
11/21 anonim válasza:
9-es, nyilván nem lehet általánosítani. Engem csak ezek az erőlködő kismellűek már igazán idegesítenek, akik fikázzák a nagy mellűeket, holott mindenki jól tudja, hogy ruhában és meztelenül is sokkal vonzóbb egy dús keblű nő, mint akinek nincs mi tartsa a ruháját.
12/21 anonim válasza:
11-es,akkor ne foglalkozz velük!!! ;)
13/21 anonim válasza:
Nekem a kicsi jobban tetszik mint a nagy, lehet fura de nekem ez a véleményem.
üdv: 17/F
15/21 anonim válasza:
szerintem ez egyén függő. a kis mell is lehet csinos és a nagy is. egyébként nem értem hogy nő létetekre hogy bánthatjátok így egymást. semmi értelme. ha nagy melled van örülj és ne a kismellűeket gúnyold. a kis tizenéves idióták szólják le egymást ilyen miatt. nőjetek fel
16/21 anonim válasza:
ott a pont az utolsónál! csak gratulálni tudok -.-"
17/21 vakondka válasza:
Nekem a kis mell sokkal jobban tetszik, de ez szubjektív dolog. Ételben is van aki szereti a csípőset, van aki nem.
18/21 anonim válasza:
Számomra mindenhogy szebb a nagy mell, mint a kicsi. Csak legyen természetes, ne szilikon.
F23
19/21 anonim válasza:
Nekem szerintem közepes mellem van. ( 90-95c)
Szerintem egy kis mell is lehet nagyon nőies, ugyan úgy mint egy nagy. A tálalás és a hangsujjozás is számít szerintem. Abban viszont egyet értek hogy a nagy mellű hölgyeménynek miért kell bántani a kérdezőt. Nem tehet róla hogy kicsi neki, ahogy te sem hogy neked nagy.
20/21 anonim válasza:
Férfiként úgy vagyok vele, hogy számomra csak a nagy mellek jöhetnek számításba, azokból is elsősorban az igaziak. Imádom a természetes nagy melleket, az óriásiakat meg még jobban:) És inkább legyen lógós, mint kicsi, sokkal inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!