Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1 hete késik a menstruációm, csináltam tesztet de az negatív lett. Vannak alhasi fájdalmaim és a derekam is nagyon fáj. Mitől lehet ez? Holnap mindenképp csinálok még egy tesztet.
Akkor menj el nődokihoz.
Amúgy késhet attól is, ha fel voltál fázva mostanában vagy antibiotikumot szedtél, Neo Citrant vagy hasonlót, de ha nagyon stresszeltél mostanában, attól is. Rengeteg oka lehet. Nekem egyszer 2 hetet késett. Tiszta para voltam. A tesztek negatívak lettek, aztán megjött.
Remélem nem vagy az, ha még nem szeretnél :)
Akkor jó is, hogy elmentél a dokihoz. Nem tudom én sem, hogy mitől fájhat ennyire. Hülyeségnek hangozhat, de esetleg nincs rossz fogad? Mert az sokmindenre kihat (fejfájás, hasfájás, stb.) Mindenképp járj utána mitől lehet.
Én akkor szoktam megpusztulni a fájdalomtól, amikor 2. nap megvan. Akkor aztán derekamtól lefelé végig a térdemig és egész nap. Nem is bírok lábra állni.
Remélem nincs komoly bajod és a ciszta miatt sem lesz gond.
Te jó ég! Milyen orvos ez????? Ez egy hülye!
Ha beszeded a fájdalomcillapítót, akkor ideig óráig elmúlik a féjdalom, de az okát akkor sem tudod. Aztán meg ha nagyobb bajod lesz amitt, esetleg, hogy nem kezeltek normálisan időben, akkor meg ős mossa kezeit?! Hát nehogy már!!! Másik orvoshoz nem tudnál menni a környéken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!