Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
első: mert csak.
második: Budaörsön
én csak akkor akarok meleg barátot ha beszállhatok harmadiknak
23/L
4-es és kérdező:
Esetleg összehozhatjuk, ha nincs ellenetekre!
29 F
de aranyosak vagytok !!! am jah ! egy lánynak a legjobb barija egy meleg srác lehet szerintem !! nekem van egy csomó láény barim !! :) - vagyis nem bírkám hanem barátom :DDD -
és nekem is megesett egyszer,. hogy egy társkereső oldalon egy lány rámírt : leszel a megel bírim . hja, leszek...de túl sok lesz belőletek..., nem is talizunk olyan sokszór sajnos ! tutira talált mást heléyettem, de ha találkozun kazér megismerjük egymást ! :D ez így helyes !!!
bár nem vagyok mellette annak ,hogy egy párkapcsolatot szétronycsoljon egy 3. fél, legyen az 3. férfi vagy lány !! Isten társat teremtett !! nem grouppokat !! hanem egy+egy !
aztán meg " taknyos" ???? taknyos vagy te faszikám vagy anyukám ( ahoygan jpobban tetszik ! ) , ha ne mtudsz értelmesen hozzászólni egy témához, akkro minek kattintassz rá ?? nincs jobb dolgod ? - szánalmas -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!