Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol van az igazság a csajozásb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van az igazság a csajozásban? Igazságot akarok, miért nem lehet megkapni?

Figyelt kérdés
Nem születtem sem magasnak, sem helyesnek. De ez igazságtalan, hogy valaki ilyen hendikeppel indul és 20 évesen x számú nővel járt már, más meg egyel sem. Másban ugyanazt tudom teljesíteni, mint ő. Pl okosabb vagyok, jobb a jellemem, többet mosolygok, kedvesebb is vagyok. De azt látom, hogy a hendikepp ellen (vonzóbb arcú és 10-15 centivel magasabb) nem igazán lehet mit tenni, nincs igazán megoldás rá. Hol van az igazság, ami jár a nem vonzónak született srácoknak is?
2012. nov. 25. 22:21
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Igen ám utolsó, lehet hónapokon át udvarolni, ha kicsit is szimpi vagy a lánynak, akkor előbb vagy utóbb lehet megnyílik és ad egy esélyt. De ha nem vagy semmilyen szinten sem szimpatikus neki külsőre (fontosabb valamelyet a belsőnél ez tény-mert ez az elsődleges szempont, hogy továbblépj a második szintre, vagyis, hogy a belsőd is megnyerje őt)akkor általában udvarolhatsz te évekig is, nem jutsz célba.
2012. nov. 25. 22:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Igazságot akarok az életben, másnak miért nincs gyógyíthatatlan bőrbetegsége, cluster fejfájása, amibe belepusztul a rohamok alatt, ejj, de kics*szett velem ez a szörnyű világ, hol itt az igazság?!
2012. nov. 25. 23:36
 13/16 anonim ***** válasza:
Te összejönnél olyan nővel, aki taszít téged és meg se bírnád csókolni, irritálna?
2012. nov. 25. 23:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Magukat utáló emberek! Kimondom a világigazságot! Irány prostizni, emezeket a nőket meg felejtsétek el végre örökre a piccscsába. Semmi értelme ezen őrlődnötök tovább. Segíts magadon, és a sátán is megsegít. Tudod.... Ha csak egyhelyben topogsz, akkor sehova se jutsz. A fizetős meg jobb, boldogabb együttlét mint a nagy semmi önsajnálat a fotelba. Egyszerűen ha nem tudsz változni, nem akarsz változni saját elhatározásból, akkor mondj már le végre arról az amúgy is erősen unható komoly párkapcsolat ideálról. Csak délibábot kergetsz. Amúgy is a zöme nagy tévedés, évek után jönnek rá az emberk,hogy az esküvőjük napján basszzszták el legjobban az életüket. Nem kell ez neked!
2012. nov. 25. 23:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
A csajozásban nincs igazság. Az életben sincsen. Ezt el kell fogadni. Mindenkinek más feladatai vannak az életben, és mindenkinek megvannak a területek, ahol eredményesebb, és van, ahol kevésbé. Én pl. nagyon sok mindenben sikeres vagyok, ám párkapcsolatom még nem volt, pedig 26 éves vagyok. Ez van, rondának és alacsonynak születtem, így hiába kezdeményeztem már rengeteg csajnál, mindig csak visszautasításokat kaptam. De tudom, hogy az én kis személyes életemben egy akármilyen csaj meghódítása olyan siker lenne, mintha egy átlagos férfi 1000 nőt meghódított volna. Vagy az élet egy más területéről hozva példát, nekem ez olyan siker lenne, mintha egy 70-es IQ-jú 8 iskolát sem végzett ember fizikai Nobel-díjat kapna. Nem lehetetlen, de relatívan kicsi rá az esély.
2012. nov. 26. 08:57
 16/16 anonim ***** válasza:
58%
Ezt a pasizásról is ugyanúgy leírhattad volna. Csúnya lány sem kell senkinek.
2012. nov. 26. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!