Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak átlagos arcú, jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak átlagos arcú, jó alakú, kedves, normális, és szexéhes csajok?

Figyelt kérdés

Én átlag arcú,magas,izmos,egész normális,tűrhetű humorú,elég szex és szeretethiányos,kicsit csendesebb fiú vagyok,szóval gondolom egy ilyen csaj illene hozzám,ez minden vágyam.De mintha ilyenek nem léteznének..aki jobban néz ki és szexéhes az már..khm..meglehetősen szabados erkölcsű.Aki kedves és jófej az csúnya..pedig nincsenek nagy igényeim.

Vannak még ilyen lányok? 17/F

2012. nov. 25. 22:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok pont. De nekem most van egy kiszemeltem. :P

21L

2012. nov. 25. 22:27
 12/13 A kérdező kommentje:
Ja,én vagyok az:D
2012. nov. 25. 22:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok. Bár nem értem a kérdést, mire jó, hogy megtudod, hogy egy csomó ilyen lány van? Gondolom eddig is tudtad, h vannak. Az más kérdés, hogy ránézésre senkiről nem lehet ezt megállapítani, így nem is veszed észre
2012. nov. 25. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!