Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan "dolog" az életedben, amit bánsz?! Amit megtettél, vagy épp amit nem tettél meg, Vagy másképp kellett volna stb?
Figyelt kérdés
Mert nekem van, kettő is :O2012. nov. 25. 19:55
12/20 A kérdező kommentje:
húú, ez is szörnyű dolog, én a helyetekben váltanék! Inkább most veszítsek pár évet, mint egész életemben azt csináljam amit utálok !
2012. nov. 25. 20:21
13/20 anonim válasza:
Én nem bánok semmit,persze mostnár lehet hogy máshogy vagy sehogy nem csinálnám az adott dolgot de nem bánom hogy ugy alakult legalább tanultam belőle és igyekszem máskor ügyesebben csinálni.
14/20 anonim válasza:
Bánom, hogy nem lehettem az igaz szerelmemmel. Annyira, hogy így évek múlva se kell senki, talán már nem is lesz.
15/20 A kérdező kommentje:
azért ennyire ne add fel utolsó!
miért nem lehettetek együtt?
2012. nov. 25. 21:56
17/20 anonim válasza:
16 évesen lehetőségem lett volna lefeküdni egyszerre a Balatonon mikor haverokkal lent voltunk egy 26 meg egy 30 éves nővel. De fiatal voltam és ehhez azért tapasztalatlan, és gyakorlatilag beijedtem, (pedig már a cici tartók is lekerültek), és "bocsi de mennem kellett"...
Most 20 vagyok, rohadtul bánom, de szerintem még halálos ágyamon is bánni fogom. Töketlen voltam.
18/20 A kérdező kommentje:
:D utolsó, ezt tuti bánni fogod !!! de legalább nem csak én vagyok egyedül az ilyen félefajta gondolatokkal :)
2012. nov. 26. 12:45
19/20 anonim válasza:
én is rossz egyetemre járok:S nem nekem való. ja és azt is bánom, hogy mindig a könnyebb utat választom, amiről utólag kiderül, hogy nehezebb, vagyis én kérem magamnak az ostort. meg azt is bánom, hogy gyáva vagyok, ezért sosem volt még /lesz pasim.:(
20/20 anonim válasza:
Jelenleg bánom hogy 4 év alatt sok mindent elbasztam, ami miatt vége lett a kapcsolatomnak. Vagyis nem csak rajtam múlt, de azért javarészt igen. Kár érte.... De lehet hogy egyszer örülni fogok neki, ez a jövő zenéje, de lehet hogy életem végéig bánni fogom......Majd kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!