Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok és Pasik társkereső?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok és Pasik társkereső?

Figyelt kérdés

Szerintetek is kamu ez a társkereső?

sokan választanak hogy bejövök nekik sármos vagyok,csibészes.. sportos..

De! Még semmi nem jött össze. Még egy találkozó sem!

2012. nov. 25. 00:05
 1/10 El Greco ***** válasza:
Hát,ha ilyeneket írnak rólad,akkor tényleg kamunak néz ki...
2012. nov. 25. 00:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem bejött.. Miért nem jött össze tali? Sokat levelezgettetek vagy rögtön elhívtad? Én mindegyikkel váltottam 2 levelet és jött a randi. Aztán végül az egyikkel összejött.
2012. nov. 25. 00:08
 3/10 A kérdező kommentje:
azért mert ritkán.. és csak 1 napra kapok prémiumot :/
2012. nov. 25. 00:11
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a parom.hu-t használtam, ott nem csináltam semmi fizetőset, csak az ingyenes alapot használtam és levélben megadtam a mailem. A többi levél ott ment.
2012. nov. 25. 00:14
 5/10 A kérdező kommentje:
kipróbálom köszi :)
2012. nov. 25. 00:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Több talit is összehoztam már onnan, persze egyik sem vezetett sehova, mert alapból ronda vagyok, de nem lehetetlen vállalkozás. :)
2012. nov. 25. 08:27
 7/10 anonim válasza:

Miért nem írnak:

-sok beképzelt, magától elszállt nőszemély

- tömérdek mennyiségű "tetszik" a behódoló, idióta pasiktól

- Neked ezért nem is írnak, meg még rondának is titulálnak (nem is láttak, meg az ilyeneknek a szépfiú a kigyúrt izomszörnyeteg) az nem ronda :-) igazi meseszépek, mint egy tündér :-)

-pedig a belső értékek, és egy igazi személyes beszélgetés, ami alapján bebizonyítható minden, nem ad esélyt a nő

- rögtön sok tetszik a nőknek, válogathat kedvére, előnyben vannak a brad pitt, leonardo dicaprio, meg a kigyúrt konditerembe járó izomagyú tetovált szépfiúk

-csupán ezért

2016. dec. 25. 22:33
 8/10 anonim válasza:

Engem jelölnek tőlem jóval fiatabb, csinos lányok, főleg az ország másik végéből, hiányosan kitöltött adatlappal, visszajelölöm, van, hogy írok is, sosincs válasz, erre mit léptek?

Ez kamuszagú, játszanak az emberrel?

2021. ápr. 2. 10:20
 9/10 anonim válasza:

8/8 Mert az oldal generàlja, hogy fizess elő...ez nekik a marketing...cupydo.hu ugyanez

Egy làny oldalàt random módon kijelöli, ès a nevèben neked küld jelölèst, kedvelèst...stb.

2021. ápr. 2. 11:03
 10/10 anonim válasza:
Én is így gondoltam, de a kamu profilok de ritkák szerintem.
2021. ápr. 7. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!