Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden lány kipróbálja a lánnyal való csókolózást?
miért szted hol próbáltam már ki?
Érdekes én nem tudok róla hogy valaha is smároltam volna egy p*icsával!
De jó lehet neked hogy ennyi mindent tudsz,és jósnő vagy drágám!
Én nem tudok róla de ő tud,ez k@baszott vicces!
ez az, utolsó! tök igazad van. ne is csodálkozzunk, h 17%os a hasznossága.
És méghogy anyáink meg nagyanyáink is kipróbálták! Ott voltál talán? Láttad? Mutass róla fényképet hogy az én anyám vagy nagymamám csajjal smárol. Majd utána pattoghatsz.
Én se csókolóztam lánnyal, nem is fogok, nemhiába van 2 nem. Attól még hogy a mérce nálad ennyire lent van, még nem kell mindenkiről ezt feltételezned.
vannak akik divatbol nyomják így, de van, akik a lányokhoz vonzódnak...és lányok. =) az első verziót elítélem, a másodikat nem. mindenkinek egyéni, hogy kihez-mihez vonzódik. én egyiknemhez sem.
16/L
én kirpróbáltam már, buliba voltam legjobb bnőmmel, meg egy másik bnőmmel..
és a legjobb bnőm egyszer csak odaúzta a fejemet az övéhez, és csókolóztunk.. nem mondtam ellent, mert ittas voltam, de nem volt rossz.
azóta is néha csináljuk, főleg, mert ahogy ezt már írták, izgatóan hat a fiúkra :)
de ettől még én is fiú-párti vagyok, leszbi biztos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!