Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez flörtölés volt? Bejövök neki?
Gitáros koncertes arc - minden koncert után kiszemel magának egy csajt - általában kufircolási szándékkal. Aznap rácseszett :D Szép volt Kérdező :D Hoppon maradt a kis nyálgitáros.
Ezeknek általában van vagy 10 különböző csaja 10 különböző megyében.
Igen ez egy teljesen egyértelmű flörtölés.
Viszont milyen idős a srác ?
Ha zenész abból már lehet sejteni valamit, mondjuk hogy lyukra játszik gondolom 16 évesen ez sem volt elég egyértelmű még.
Kérdésedre válaszolva :
- Igen flörtölt veled.
- Szerintem csak az alkalmat látta benned egy kis kalandozásra.
- nem reagálod túl a te korodban minden lány így van vele.
Amúgy csak egy kérdés: Hányan voltatok kb ezen a koncerten ?
Mert ha a létszám 1000 körül mozog erősen kétlem hogy csak a te szemedbe nézett volna és hogy csak nálad próbálkozott volna aznap.
Üdv: Rumcájsz
Azt mondod nem érdekel hogy mekkora ász fb-on de azon lovagolsz hogy like olta a képeid.
komolyan mondom lassan már a fb-on lesz egy olyan gomb is hogy "szex".
Figyelj felesleges tovább rágódnod ezen.
Nagy általánosságban a zenész srácok sok lánynak a fixa ideálja ezt ők is tudják ezért az esetek 99%-ában csak kihasználják a nőket (tudom mert van zenész ismerősöm)
lehet te pont beletartozol abba az 1%-ba. Nem tudom.
A legjobb ha megkérdezed ezt tőle.
És hidd el abszolút nem ciki.
Rumcájsz voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!