Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha féltékennyé teszem, akkor nagyobb az esélye, hogy újra fellángolnak az érzelmei irántam?
2 hónapja rám hajtott egy srác, és én ezalatt az idő alatt teljesen belebolondultam. Még nem volt közöttünk semmi, de már alakultak a dolgok közöttünk. Viszont közbe jött egy másik csaj. Biztosra ment, és összejött vele (pár napja). Én azóta szenvedek.:( Rossz nézni, hogy msn-en ki van neki írva, hogy "Szeretlek(L)hiányzol(L)stb". Szemét volt, de még így is Őt akarom. Eddig teljesen oda volt értem, azt hiszem, csak leüllepedtek az érzései, és ha felkavarnám őket, akkor újra úgy érezne irántam, és talán lenne még esélyem. Ezért akarom féltékennyé tenni. Arra gondoltam, hogy kiírok msn-re valami szöveget, amitől féltékeny lehetne - persze úgy, hogy ne higgye azt, hogy járok vkivel. Mi a véleményetek erről? Én úgy vagyok vele, hogy veszteni ezzel már úgysem tudok, úgyhogy próba szerencse. Azért kifejthetnétek, mit gondoltok erről.
16/L
Ne akarj senkit se féltékennyé tenni mert szemét dolog, nemvagytok már fiatalok ismeri ő is ezt a fajta visszaszerzési módot..
Én szívesen megismernélek :$
17/F
ismerös a szitu, ugyanezvan nála, csak idösebb vok töled 5 évvel :))) én jártam is a pasival, csak visszament a volt nőjéhez :D szenvedtem 3 hétig egyhuzamba, mostanra lettem jobban.. sztem kiirhatsz vmi szöveget..legalábbis énis irkáltam régebben, és szarul is érintette a pasit, és felis figyelt rá ;) de ha nem reagál akk felejtsd el, és ne küzdj érte, találsz mást
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!