Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet érzelmes, romantikus...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet érzelmes, romantikus pasival ismerkedni?

Figyelt kérdés

Akikkel megismerkedtem,szinte mindenkinél a szex dominál.

Miért van ez? Nem szerettek beszélgetni,udvarolni?

2012. nov. 24. 01:02
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ha nem ismersz valakit akkor mi alapján döntöd el,hogy melyik kategóriába tartozik. Egyébként az első kategóriába!
2012. nov. 24. 01:43
 12/27 Hole Hunter ***** válasza:
Akkor nem igazán értem a kérdésed...mind1.
2012. nov. 24. 01:54
 13/27 anonim ***** válasza:
nekem ebbe úgymond nagy szerencsém volt, mert a páromat társkereső oldalról ismertem meg :) azt hittem ott csak kretének vannak, azt hittem kamu is, mert helyes is meg romantikus is:) nem kell semmi helyet kizárni, mert hátha ott találod meg az igazit
2012. nov. 24. 02:02
 14/27 A kérdező kommentje:
Gratulálok és sok boldogságot!
2012. nov. 24. 02:05
 15/27 anonim ***** válasza:
mondjuk én fiú vagyok, elvileg olyan mint amilyet keresel, nem csak a szex jár a fejemben (szűz vagyok még:D) jó persze az is és biztos jó is leszek benne:DD de én is szeretek mindenféle közös programot, kirándulás, filmezés, fürdés, játék, ...bármi, csak vele *-* ja és én is itt találtam rá <3 ^^ pontosabban ő talált rám, mert egyszer csak rámírt :$ aztán elkezdtünk beszélgetni... :)
2012. nov. 24. 02:31
 16/27 Holdfiú ***** válasza:
na azt hiszem én fogom adni a kérdésedre a legértelmesebb választ:) szóval 80%a az embereknek beleértve engem is azért tarják a szexet olyan fontosnak mert ha a szex rossz akkor a kapcsolat is rossz miértelme romantikázni meg hasonló ha az ágyban egy kontár vagy szőrös mint egy majom ez csak egy példa volt de biztos teis láttál régebben néhány balázs showt ahol megcsalt párok voltak mind azért csalták meg párjukat mert a másiktól megkapta azt amit a saját párjától nem kapott meg persze fontos a romantika is én például romantikus lélek vagyok de ha belegondolsz te járnál hosszabb ideig egy pasival aki kontár az ágyban?? nem hinném és ha várattatod mondjuk 2 hónapig és utána derül ki hogy rossz az ágyban akkor mi marad? még néhány próbálkozás ha azután is rossz nem lesz jó a kapcsolatotok és vagy huzzátok és megcsalás lesz a vége vagy szakítotok és fölöslegesen sétáltatok beszélgetetek remélem segítettem a válaszommal:)
2012. nov. 24. 05:32
 17/27 anonim ***** válasza:
Azért van ez, mert az érzelmes, romantikus pasikat a barátzónába száműzöd.
2012. nov. 24. 08:34
 18/27 anonim ***** válasza:

Rengeteg ilyen srác van, csak ők megkapják a szerencsétlen, nyálas, papucs jelzőket és ingyen pszichológusnak használod, akiknek arról rinyálsz, hogy hogyan b.szott át az aktuális party g.ci.

Az ilyen srácok előtt két út áll:

1. Jönnek a GYK-ra siránkozni.

2. Alkalmazkodnak és szexmániás tahónak adják el magukat, ha eredményt akarnak elérni, mert a kedves, romantikus jófiúval nem fognak dugni a csajok.

"Nem szerettek beszélgetni,udvarolni?"

Beszélgetéssel nem megyek sokra. Arra ott vannak a rokonaim és a haverjaim. Udvarolni? Nem, nem szeretek, mert ez azt jelenti, hogy a csaj sokkal értékesebb nálam és örüljek, hogy leereszkedik az én szintemre és megtisztel a figyelmével, holott ő ugyanúgy akarja a dolgot, sőt talán még jobban. Erre játssza itt az elérhetetlent.

Mellesleg ha egy csajnál nem térsz rá az elején a szexre, szépen, lassan, fokozatosan, akkor bizony hamar bekerülsz a hírhedt jóbarát zónába, ahonnan már nincs menekvés. Ráadásul így már az elején ki lehet szűrni a frigid fap*csákat és az éretlen szűzkislányokat, akiknek hónapokig könyörögni kell.

2012. nov. 24. 09:58
 19/27 anonim ***** válasza:

"biztos teis láttál régebben néhány balázs showt ahol megcsalt párok voltak mind azért csalták meg párjukat mert a másiktól megkapta azt amit a saját párjától nem kapott meg"

Ne azt a kamu szart hozd már fel példának. Szóval szerinted ez ok a megcsalásra? Ha valami nem megy akkor meg kell beszélni, vagy véget vetni a dolognak, de nem félreb*szni.

A hozzászólás többi része igaz. A szex nagyon fontos, mert ha nem jó, akkor bizony a kapcsolat sem fog működni.

2012. nov. 24. 10:09
 20/27 A kérdező kommentje:
16-os. Szerinted az első alkalommal le kéne feküdni bárkivel,aztán ha nem jó akkor viszlát? Egy új párnak össze kell csiszolódni. Ha megismerem és tudunk beszélgetni akkor a szexről is fogunk tudni beszélni. Megismerjük egymást illetve megtudjuk beszélni ki mit szeretne. te elsőre tudod mi jó egy nőnek? Mik az erogén zónái? Stb.
2012. nov. 24. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!