Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amit jogosnak tartanátok önvédelem és más védelme érdekében és lenne az a szerelem, amiért bármit megtennél? (magyarázat lent)
Egyik barátomat 2 év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, mert megvédte a saját és párja testi épségét.
Éjszaka sétálgattak kettesben, amikor is támadás érte őket 5 roma származású férfi képében. A srác magas szintű önvédelmi képességgel rendelkezik, ugyanis több küzdősportot sajátított el, munkája és sport miatt. Felajánlotta a támadóinak, hogy menjen mindenki tovább békében. Ezzel a lehetőséggel nem éltek. Értékeiket követelték és a párját molesztálni kezdték. Majd felemelt hangon felszólította őket (pár trágár szó is elhagyta a száját), hogy hagyják abba. Válaszként egy arcra mért ütést és késsel való hadonászást kapott. Itt elkapta a harci ideg és támadásba lendült. Az eredménye állkapocs törés, több borda törés, orrtörés, belső vérzés, maradanó gerincsérülés lett. A srác könnyebb sérüléseket szenvedett, be sem vitték a mentősök. A mentőket és a rendőrséget ő értesítette, a helyszínen megvárta, jegyzőkönyv, stb... Aztán tárgyalás és az eredményét fent említettem.
A kérdésem az lenne, hogy ha előre tudnád, hogy börtönbüntetés lenne belőle, megvédenéd a kedvesed? (Én igen, még az életem árán is!)
Hogy reagálnál, ha te lennél a srác párja (a lány túlzásnak vélte, nem igazán tetszett neki, mármint nem a védelem, hanem az alkalmazott technika).
Érdekelne, hogy mások hogyan állnak ehhez, mi a véleményük erről...
(a munkáját és egyéb adatot, amiről azonosítható lenne, nem árulok el)
Nem biztos, hogy jó a kategória, bocsánat.
Jajj bocs, a válaszom lemaradt...
Igen, megtennék bármit.
(mert a börtönből jó magaviselettel szabadulsz, de a hullaházból nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!