Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha már csókolóztam?
Szerintem nem kötelező elmondani.. :D
Nekem a szüleim csak most tudták meg, azt is csak így poénkodás közben, mosolyogtak egyet és kész. :) Amúgy nekem 13 évesen volt..és most 16 vagyok :) és lány..:D
Szia :D
Szerintem nem gáz ha csókolóztál és az sem gáz ha jársz valakivel , mert miért ne?!
A szüleidnek meg hozd fel a témát hogy : Van egy fiú..aki neked nagyon tetszik...ha jó fejek nincs gáz , de ha nem akkor szerintem ne nagyon mondd el _:S
Nem akarok okoskodni de ha még cigizel azt hagyd abba , mert egy fiútól még elmegy ,de szerintem egy lánytól gusztustalan...én is kipróbáltam a cigit de utána rájöttem , hogy gusztustalan mert egészségtelen is , ráadásul a fiuknak se nagyon jön be egy cigi szagú lány.., a cigit meg pláne ne mondd el nekik , na remélem , hogy tudtam valamit segíteni :):) Ja és egy jó tanács : Ha rám hallgatsz nem fekszel le vele , mert semmi jó nem fog belőle származni :)
15/l
nem már nem cigizek fél szál volt egyszer
nem nem fogunk lefeküdni és nagyon sokat segítettél KÖszi!Puszi!!:)))))))
Jajj hát nem lefeküdtél valakivel ez csak csók abba meg nincs semmi :))
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!