Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetek terhes vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes vagy nem?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, szerintetek mi lehet ez. 2012-11-03-án együtt voltam a párommal amikor a gumi amit használtunk elszakadt nem tudom miért ilyen soha sem történt volt a gumiban is spermium de nem sok a párom azt mondta valószínű be is kerülhetett. Az utolsó menzim 2012-10-15-én volt utoljára. Pontosan 2012-11-16 vártam hogy megjöjön de semmi azóta eltelt 1 hét és még mindig semmi csináltam tesztet aznap 16 de negatív lett csináltam 20 kedden de délután volt rajta egy halvány vékony csík ma reggel is csináltam de megint negatív lett. most hétfő óta bővebb átlátszó folyásom van néha teljesen vizes a bugyim most mi lehet terhes vagyok vagy nem mikor teszteljek újra vagy inkább menjek orvoshoz.A hasam néha szokott fájdogálni de igazán semmit nem érzek.
2012. nov. 22. 11:09
 1/7 anonim ***** válasza:

"de nem sok" terhességhez 1 is elég. ;)

A válasz az,hogy lehetsz terhes

2012. nov. 22. 11:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Tesztnek az együttlét után 4 héttel van értelme, akkor mutat pontos eredményt.
2012. nov. 22. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha 3 tesztből 2 negatív és 1-en megjelent halványan a második csík,akkor nem lehet tudni. Csinálj még egy tesztet,és menj el orvoshoz.A beágyazódásnak már meg kellett történnie, hiszen 19 nap eltelt 11.03. óta!

A saját érdekedben menj el orvoshoz.Lehetsz terhes.

2012. nov. 22. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Hú, elég gyanús. Szerintem lehetsz terhes, a vizes bővebb folyás is arra utal. Nekem mindkét terhességemnél volt. Nézd meg a hüvelyed környékét, bíbor-sötét lila színű korai terhességben is (a vérbőség miatt) de valójában egy reggeli jó minőségű teszt és egy nőgyógyász javallott!
2012. nov. 22. 11:24
 5/7 anonim ***** válasza:
lehetsz terhes sajnos
2012. nov. 22. 11:26
 6/7 anonim ***** válasza:

nézz meg egy jobb minőségű tesztet ( pl clearblue) de reggeli első vizeletből.

Aztán irány a nődoki aki ultrahang vizsgálatot fog neked csinálni ahol több minden látszik..

de ha volt egy halvány második csíkos teszted akkor sajnos jó esélyed van rá hogy terhes vagy, mert fals negatív teszt van pozitív csak nagyon ritka esetben.

2012. nov. 22. 11:34
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a válaszokat
2012. nov. 22. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!