Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg az a legfontosabb, hogy egy csajnak nagy legyen a melle és kerek a segge?! .
Annyi korombeki srác van,akinek szinte csak a külső számít.
Én sem vagyok csúnya,de mondjuk nincs nagy mellem.
Számít egyáltalán nektek ,hogyha egy lány okos,értelmes?

Nem, egyáltalán nem számít a mellméret, vagy a fenék formája. Söt én jobban preferálom a kisebb mellü nöket.
Privátba tudsz,képet linkelni? Kíváncsi lettem, hogy nézhetsz ki. Miért teszel fel egyáltalán ilyen kérdést?

Egy le maradt,legyen jó pin...Á csak viccelek ám.Kicsik komolyan véve,hátha ez neked egy probléma.:
Minden pasinak más számít,van akinek csak segg-mellek-pina,van akinek ezek és okos-ügyes stb kell.Igazából mi pasik nagyon sokmindent szeretnénk ,de mégis általában keveset adunk érte.Én pl 23 vagyok,a saját és a többség véleménye szerint csúnya,mint az ördög.És mégis akadt már nem egy csaj,mert mindenki mást akar,ezért elvileg mindenkinek jutna pár.Főleg nekünk,mivel több a nő a világon.Ja,a legfontosab talán mind közül,legyél vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!