Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hany naponta borotvalod a nemiszervedet?
Figyelt kérdés
17/l2009. aug. 16. 12:20
2/14 anonim válasza:
Én hetente. De még nem élek nemi életet, szóval ez szerintem nem olyan gáz.
4/14 anonim válasza:
Én 3 naponta... És ha a barátomnál alszok, akkor előtte való este is... :D
7/14 anonim válasza:
Gyantáztatod????? Úristen! Nem sz*rsz be a fájdalomtól??
8/14 anonim válasza:
Erre gondoltam én is,hogy gyantáztatás? Inkviziciós módszer lehet :D Szerintem nálam altatásban kéne végezni :) Egyébként kiváncsian várom a választ,hogy bírja az illető,érdekelne.
10/14 anonim válasza:
És vagyok a gyantáztatós. :) Bocs az OFF-ért, de ketten is kérdezték.
Kozmetikusnál csináltatom, egyébként mindenhol gyantát használok (láb, kar, hónaj, intim). Az első pár alakalom eléggé féj, de ki lehet bírni, sokkal jobb, mint az epilátor. Az a legroszabb, ha felváltva gyantáztatsz és borotválsz. Egyik barátnőm ezt csinálja, szerintem semmi értelme. Egy idő után meg lehet szokni és szerintem megéri, mert szép, nincs benőve és selymes. Már lasan 3 éve gyantáztatom és teljesen megszoktam, olyan mintha a szemöldökömet szednék, pedig elég alacsony a fájdalom küszöböm. Szerintem megéri egy kicsit szenveni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!