Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bírom mindenki írja hogy a magasság csak a nőknek fontos, de azért ne legyen nála magasabb a lány. Akkor a férfiaknak is nem? :) így természetes. A nők nem akarnak maguknak alacsonyabb férfit, a férfiak nem akarna maguknak magasabb nőt. Pluszminusz 1-2 cm nem számít, de egy 180-as csaj 175-ös pasival idiótán néz ki, míg egy 165-ös csaj 180as pasival sem néz ki hülyén.
Szóval nyugi kérdező.
Én 156 centi vagyok, és volt már 186 centi magas párom is, nem zavarta. Ellenben mostani párom 172 centi, és meg kell mondjam, némileg kényelmesebb, hogy nem kell annyira felágaskodnom hozzá, neki meg lehajolnia =)
Lényegében, ha megfogod őket, nem fognak centis szalaggal megmérni, és azt mondani, hogy "háááát, bocsi, nem vagy 170 centi, úgyhogy passzolnám".
"Bírom mindenki írja hogy a magasság csak a nőknek fontos, de azért ne legyen nála magasabb a lány. Akkor a férfiaknak is nem? :) így természetes. A nők nem akarnak maguknak alacsonyabb férfit, a férfiak nem akarna maguknak magasabb nőt. Pluszminusz 1-2 cm nem számít, de egy 180-as csaj 175-ös pasival idiótán néz ki, míg egy 165-ös csaj 180as pasival sem néz ki hülyén."
Sejtettem, hogy lesz, akinek el kell magyarázni megint. Akkor úgy fogalmazok, hogy a nőknek sokkal fontosabb. Egy férfinak általában annyi, hogy legyen nála alacsonyabb, és kész. A mai nők többségének pedig már min. 10-15 cm-rel magasabb férfi kell ,de olyat is elég sokat láttam, hogy 155 cm-es törpikék min. 180 magas férfiakkal akartak ismerkedni, mert a drágák azt akarják, hogy ha felvesznek egy 8 cm-es magassarkút, akkor is magasabb legyen a "pasika" 10 cm-rel, mert az nagyon jól mutat,ha sétálnak egymás mellett az utcán blabla. Tehát igenis a nőknek fontos a magasság, ami nem meglepő, mivel a nőknek sokkal fontosabb a külső, mint egy férfinak. De persze, ezt egy nő sem fogja beismerni, nem is várom el, csak leírom a véleményem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!