Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha csak egy lányra tudok gondolni?

Figyelt kérdés

Felvett msn-re egy csaj és mondta h találkozzunk.Pár nappal ezelőtt találkoztunk nagyon sokat rhögtünk meg minden de nekem nagyon teccik.Volt már smár meg ujjazás.

De csak akkor amikor kettesben vtunk amikor többen kkor nem hagyta annyira.2 napig ott aludtam és most hazajöttem és egyszerűen iszonyatos:S csak rá tudok gondolni:\'( és mindjárt kezdődik a suli és nem fogom látni.Addig meg még lehet h nála alszom de nem biztos..de utána egyáltalán nem pedig most perpill csak rátok gondolni.mit tegyek?

Segítsetek! Kösz

2009. aug. 16. 10:09
 1/2 anonim ***** válasza:

hát ha már együtt vagytok amihez gratu:) akkor sztem hivd fel vagy irj neki msn en hogy elképzelhetetlenül hiányzik neked és mindenképpen látni akarod és vele akarsz lenni:)

Sztem visszautasitani tuti nem fogja:):)

Sok-sok boldogságot:)

2009. aug. 16. 10:21
 2/2 anonim ***** válasza:
mennyire vagytok távol egymástól?vagy mi miatt nem tudtok suli időben egymással lenni?
2009. aug. 16. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!