Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan is lehetne önbizalma egy férfinak, ha minden adu a nők kezében van?
Volt olyan, hogy beszélgettem egy lánnyal és mikor szóba került az önbizalom, akkor bevallottam, hogy nekem nincs, nem is tudom, mi az. Ezt képletesen értettem persze és a beszélgetésünk tét nélküli volt.
Csodálkozott erősen, én meg azon csodálkoztam, hogy mit talál ezen olyan furának. Itt az oldalon és az életben is mindenki nyomja a szöveget az önbizalomról, mint ami a férfi életének a velejárója, de miért is?
Ha jobban belegondolunk, az, hogy önmagában hímneműnek születik valaki, még nem jelent semmit, vagy akár kifejezetten hátrányos is.Ha valaki nem kiemelkedő valamiben és nem rendelkezik kiterjedt szociális körrel, akkor eláshatja magát. Ha körülnézek, azt látom, hogy még az a lány is, aki max. átlagos vagy akár még rosszabb;amennyiben nem antiszociális, embertaszító; több udvarlóval is büszkélkedhet. Nekem az a feladatom, hogy kiterítve minden lapomat megpróbáljam meggyőzni őt, hogy én vagyok neki a legmegfelelőbb választás, eközben kicsit sem szabad, hogy zavarjon mások egyidejű nyomulása.
ha csak úgy szexet akar valamelyikük, azt is nyugodtan megteheti, extra tudás nélkül, míg egy férfinak bizonyítania kell, hogy bárki is megadja neki a jogot, hogy megtehesse ezt. Ennek hiányában marad a fizetés, ami rendkívül megalázó egy fiatal férfinek.
Tehát minden adu odaát van és csak reménykedni lehet abban, hogy sikerül a dolog, ami akár hosszú évekbe is beletelhet.
akkor viszont mitől legyen önbizalma valakinek, akinek egyetlen ütőkártyája sincs?
helike: nagyjából a férfiak 10%a az, ami tényleg javíthatatlan. na ők beszopták, ahogy a kövér nők is, rossz nekik. a maradék 70% akit lerondázunk egyszerűen szerencsétlen, nem ismeri magát, és meg sem próbál jól kinézni.
ha kövér vagy fogyj le elven tovább haladva a férfiak 90%-ából lehetne olyan pasi, akivel egy átlag nő szívesen összejönne.
nem kell magadhoz képest túl jó nőre nyomulni. és nem kell kifogásokat keresni a kinézetedre, hanem javítani kell azon.
"fogalmam sincs, milyen adu lenne az én kezemben"
Ennyi és ez jön le rólad mindenkinek és ezzel vesztettél is, mert ezt sugárzod! Mert képtelen vagy a saját lapjaidat felismerni ... örök vesztes ... pedig csak rajtad múlik!
Ha belegondolok, hogy nekem naponta el kellene viselnem, hogy egy csomó akárki 95%ban csak a lábam között lévő valami miatt akar engem, hát nagyon rosszul érezném magam.
Nos, ha belegondolok, hogy nekem viszont több alkalommal is azt kellett visszahallanom, hogy az utolsó lennék, akivel lefeküdnének, az nem egy jó érzés. Az viszont, hogy egy lánytól mit akarnak, erősen a viselkedésétől függ. Ha van értelem a fejében és tartása, akkor nem csak a puncit látják majd benne!
caM008 válasza:
"fogalmam sincs, milyen adu lenne az én kezemben"
"Ennyi és ez jön le rólad mindenkinek és ezzel vesztettél is, mert ezt sugárzod! Mert képtelen vagy a saját lapjaidat felismerni ... örök vesztes ... pedig csak rajtad múlik!"
De most mit akarsz, utaljak pénzt a bankszámládra a megoldásért?!
Nézd, komolyra fordítva a szót, leírni valamit sokkal könnyebb, mint szembesülni a valósággal. van itt a fórumon egy kérdés, amit nem én írtam ki és rengeteg olyan hozzászólója volt, akik komoly munkahelyen dolgoznak, értelmes, művelt emberek, eközben borzasztó nehézségekkel szembesülnek barátnőügyben.
Egyáltalán nem olyan hülyeség ez a kérdés, mint azt itt többen gondoljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!