Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek, ha valakinek se...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, ha valakinek se tanulói jogviszonya, se munkája ilyen 22-23 éves kora ellenére, akkor lehet csaja?

Figyelt kérdés
most magyarázzátok meg, hogy ez kizárt dolog, és majd jövök élő példákkal, hogy aki elég jol néz ki, annak bizony még ilyen körülmények mellett is lesz csaja, akár több is egy időben.
2012. nov. 20. 19:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen lányt fogsz ki. Lehet adott körülmények között pont beléd esik és nem fogja zavarni ha nincs munkád.

Ellenben később lehetnek gondok belőle.

1) Ha nem is próbálsz munkát találni akkor például nem látja rajtad, hogy van célod/motivációd. Ez elég lehangoló, kiábrándító tud lenni.

2) Nincs pénzed. És bár mindig elhangzik a "pénz nem számít egy párkapcsolatban" sor, azért van súlya. Pénz nélkül - bár ez is ember/jellem függő - sanszos, hogy rosszul fogod érezni magad mert soha, semmire nem tudod meghívni a barátnődet, a közös programok terén is problémák lesznek ha már fizetni kell és még sorolhatnám, de szerintem te is el tudsz képzelni számtalan szituációt. (A szülőktől kapott zsebpénz ugyan javíthat valamit a dolgon, de az meg aztán holt ciki, ha véletlenül rákérdez, hogy honnan van és jobb híján azt mondod: a muter adta...)

Ezzel persze nem azt mondom, hogy a pénz a minden és anélkül már a Margit szigeten se lehet sétálgatni vagy hasonló, csak ugye az se túl jó ha minden alkalommal ennyiből áll a közös program.

A "jól nézek ki" meg relatív. Mindenkinek más jön be. Viszont, ha még saját magadra is úgy tekintesz, hogy ronda vagy és ezt még ismételgeted is akkor csak rontasz a saját helyzeteden. Mert minden alkalommal ott fog motoszkálni a fejedben, hogy te ronda vagy és így meg úgy, stb.

Próbálj meg valamivel pozitívabb módon tekinteni magadra.

2012. nov. 20. 19:46
 12/29 anonim ***** válasza:
Most arra akarsz kilyukadni, hogy egy nem jóképű srácnak, aki tegyük fel még igénytelen is, nehéz csajt szereznie, ha nincs tanulói jogviszonya, se munkája? Nem hiszem, hogy ez lenne az oka, inkább csak, hogy nem fogja meg a lányokat benne semmi.
2012. nov. 20. 19:47
 13/29 A kérdező kommentje:
hát az a probléma, hogy hamarabb leráznak engem a lányok, minthogy a pénz, az életcélok vagy bármi szóba kerülne.
2012. nov. 20. 19:48
 14/29 anonim ***** válasza:
Hosszútávúra ne tervezz. Ha egy klubbolásra futja az alamizsnádól, akkor esetleg a két szép szemedért elmehetsz egy baszóra valakivel. De hogy egy nő sem fogja biztonságban érezni magát melletted hosszútávon az garantált. Szerintem senki nincs ilyen, akinek egy nem túl életrevaló egyén lenne az álompárja. Ez egy elég anyagias világ, az éhenkórászoknak nem terem!
2012. nov. 20. 19:48
 15/29 A kérdező kommentje:
dugni se jönnek el.
2012. nov. 20. 19:49
 16/29 anonim ***** válasza:
Rakj fel egy képet magadról, biztos lesz aki tud majd olyan tanácsokat adni, amivel előnyösebbé tudod tenni a kinézetedet.
2012. nov. 20. 19:50
 17/29 A kérdező kommentje:
ja hát én rengeteg képet kiküldtem már itt. és mindenki azzal jött, hogy nem értik mi bajom a külsömmel, mert jol nézek ki. OK, nem nézek ki rosszul, de elég jól sem!
2012. nov. 20. 19:53
 18/29 anonim ***** válasza:
Akkor küldhetnél egyet nekem is :)
2012. nov. 20. 19:57
 19/29 anonim ***** válasza:

Szerintem így sokkal könnyebben lehetne csajozni. Nem kell semmi másra sem koncentrálni, a lányok pedig elolvadnak a sok törődéstől és még így is rengeteg mindenre jut ideje az embernek. A csajokat pedig le lehet szerelni azzal, hogy elhiteti az ember, hogy ő nagyon szorgalmas, nagyon okos, csak hát ilyen egy szemét világban élünk...

Nincs olyan, hogy este 6-8 között hullafáradtan hazaesik az ember (úgy, hogy reggel 8-kor kezdett), majd otthon folytathatja a munkát éjfélig, mert jön egy határidő/vizsgaidőszak és "bocsi, de tényleg nem érek rá".

2012. nov. 20. 20:01
 20/29 A kérdező kommentje:
viszont a gondolataid összezavarodnak nagyon, nem fogod érteni, hogy másoknak milyen nehéz az élete, és kimulik belöled az együttérzö képesség. Ja és unalmas is leszel meg eröltetett.
2012. nov. 20. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!