Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok és nők! Mit szólnátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok és nők! Mit szólnátok, ha egy srác odamenne hozzátok az utcán, vagy bárhol máshol azért, mert tetszel neki, és kijelentené, hogy szimpatikus vagy számára? Ismerkednétek vele, vagy elküldenétek? Nagyon direktnek tartjátok ezt a módszert?

Figyelt kérdés
22/F
2012. nov. 20. 14:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
19%
Te vagy az Alekosz? :D
2012. dec. 11. 05:18
 12/16 anonim válasza:
Tudtam én hogy Dumbledore, te még élsz! Gyere ki szépen a zárkádból..
2012. dec. 11. 06:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Az elsőre válaszolva: ugyan miért lenne szánalom az ilyen férfi?! Miért jobb a diszkóban ismerkedni, ahol részegek az emberek? valószínűleg ott csak egy egyéjszakásra vágynak a felek, viszont az utcán legalább azért ment oda hozzád, mert megtetszettél neki, és meg akar ismerni. Ettől függetlenül én is zavarban lennék először, és nem is az utcán állnék le vele beszélgetni, mivel valószínűleg tartok valahová, azonban ha nekem is tetszene a srác, akkor megadnék neki egy tel.számot, vagy nevet facebookhoz. Ott meg lehet ismerkedni és talit megbeszélni. szerintem nem gáz az utcán való leszólítás. 18/L
2013. máj. 22. 23:52
 14/16 anonim ***** válasza:
hallod-e...a mai világban annyi a pedofil..és honnan vegyék a lányok hogy te nem vagy az?
2013. máj. 30. 20:17
 15/16 anonim válasza:
Nekem jól esne, növelné az egómat. :) Ha nem tetszik, akkor nem hiszem, hogy ismerkednék vele.
2013. jún. 16. 22:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Itt az egyik legjobb példa hogy hogy fogadják a lányok azt aki csak egy kicsit tér el a sablontól. CSAK szórakozóhelyen, CSAK Devergó pólóban, életkorom plusz max.2 év, CSAK sluszkulcsot pörgetve szabad megszólítani titeket és CSAK sablonszöveggel, mindenki más csak egy idióta szatír lehet. Ennyi.
2013. okt. 19. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!