Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti ezt elvárjátok? Fiúk, ti ezt megcsinálnátok?
gondolom a kornyezetes piszkal, nem pedig pesztral.
S jo az ugy ahogy van, atkozottul gay sztem ha egy ferfinak borotvalt a laba (kvv kerekparversenyzok stb).
Gondolom, fiú vagy. Én spec. nem várom el, hogy a barátom borotválja a lábát, és bár mindenkinek a személyes döntése, hol szőrteleníti magát, nekem jobban tetszik, ha egy pasinak nem csupasz a lába.
21L
Sok mindent megtennék, ezt nem. Egy férfi SZŐRÖS!
Vaúúúúúúúúúúúúúúúú
Na jó, ennyire nem, de nem borotválnám a lábam senki kedvéért.
A felső testem csak pihés.. de nem látszik az, és csak a lábam az, amin nagyon meglátszik, és mindig azt mondják, hogy a barátnőd miatt úgy is le kell majd borotválnod, de mivel, hogy nincs... és amit már manapság látok, a PÁWÁK a menőek, így már nem tom mihez igazodni -.-
(Elnézést piszkál, nem presztál) és igen, fiú vagyok.
kettes, ha Magyar nyelvtanból vizsgáztatod a kérdezőt, először is olvasd el pontosan mit írt, és utána Te se véts hibát.
A válaszom pedig, hogy egy fiú ha az állán kívül borotvált, az olyan csigaszerű. különben is olyan jó egy kicsit belekapaszkodni a párom mellkasán lévő bundába. Mit vinnyog olyankor, azt hallanotok kellene.
Normális lányok szerintem nem várják el...
De ha mindenképp egy felszínesebb (és rossz ízlésű) csajjal akarsz összejönni, akkor hajrá, borotváld le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!