Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnék neki? vagy csak bemagyarázom?
Az igazgatóhelyettes fia évfolyamtársam. Egy csoportban vagyok vele második nyelvi órán. Nyáron voltam vele táborban is. Ma amikor felmentem a terembe, a táskája a padomon volt (egyedül ülök, ahogy ő is). Megkérdezte, hogy zavar e a táskája. Mondtam nem. Aztán kijelentette, hogy ő fog a fal mellett ülni, mert nem akarja egyedül 'átvészelni' az órát. Gyakran megkérdezi mi a helyzet, beszélgetni is szoktunk. Eléggé feszélyezve éreztem magam mellette, nem tudom miért. Fel sem néztem a könyvből / füzetemből, vagy ha mégis, elfordultam tőle. Óra után elkérte a munkafüzetemet.
Csak barátkozni akar?
18l
Szerintem csak fogadott a "nagymenő" haverjaival, hogy ki tud e kezdeni valami szerencsétlen lánnyal aki szerelemre vágyik.
Ne haragudj, nem sértésnek szántam, tapasztalat ...
Nem biztos, hogy csak barátkozni akar..
Szerintem ha érdekel a srác, ne foszd meg magad az alkalmaktól! :) Beszélgess vele, ismerkedjetek. Végülis 18 vagy és nem kislány. :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!