Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetnék vagányabb?
Én is pont így vagyok, csak nekem a szüleim viselkednek így. Mindig ilyen gunyorosak. A barátnőmet is ezért vesztettem el, mert el sem mondtam otthon.
Talán, ha elköltözöl majd, akkor meg tudsz változni. Én is azt várom.
Ez egy elég komoly dolog, nem szabad elmenni mellette! A feldolgozás és beilleszkedés kérdésköre nem oldódik meg magától, sok esetben külső segítséget is igénybe kell venni (pszichológus). A rossz nevelési forma, eltiltások sajnos később gondot jelentenek a fejlődésben, amiért egyértelműen a szülők a hibásak!
Én azt tudom tanácsolni, keress fel egy szakembert és beszélgess el vele, ő segíteni fog neked ebben!
Nekem a szüleimmel még nem volt problémám.
Sose vertek meg, valamint akármilyen nagy is legyen az az ajándék megvették nekem amit akartam.
Háát.. Nem kellett volna elengedni a jó jegyeket.
Ez a tanulás dolog nem arról szól, hogy "addig tanulok, amíg könnyen megy, de ha már élesedik a helyzet, akkor lesz ami lesz". Addig kűzdj, amíg meg nem van az ötös.
Értékeld át ennek a fontosságát. Elmész a haverokkal moziba. Megnéztek egy filmet. Sztoriztok, kidumáljátok, hogy miért volt jó, miért rossz. Lány vagyok, nem tudom miről szoktatok még beszélgetni. :D
Barátnőd meg akkor lesz, ha egy kicsit megtökösödsz. Tudod, a normális kis szende, aranyos lányoknak olyan fiú kell, aki vezeti őket, ad egy támpontot. Avval nem mentek semmire, ha van két ember, és gyakorlatilag kiszámolják, hogy melyikük szólaljon meg...
Vaagy: ne vágd le a "halyadat". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!