Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha 19 évesen még nem is csókolóztam? 19l
Érdekes, én nem vagyok a kérdezőhöz hasonló szituban, mégsem érzem, hogy gáz lenne. Az a gáz, ha más tempót akarsz magadra erőltetni, mint ami jól esik. Ha nem érdeklődsz még igazán a fiúk iránt, mert van más dolgod is, akkor miért lenne gáz? Van ilyen barátnőm, bár ő pár hónapja eldöntötte, hogy ha végre akad egy normális udvarlója,nem üldözi el, mert már kezdi úgy gondolni, hogy ideje lenne. Ő is olyan 19 körül van, azt hiszem.
Személy szerint én 15 éves koromban csókolóztam először, nem volt rossz, bár én mindig is az igaz szerelemről álmodozó típusú lány voltam, és valahol még most is az vagyok =) De sok olyat ismerek, akiknek ez nem ennyire központi téma az életében, és inkább csak a hobbijaiknak, barátaiknak élnek.
Nyugodj meg, nincs ezzel probléma. Ha másokat zavar akkor jusson eszedbe, hogy az az ő problémájuk és nem a tiéd. Én sem csókolóztam még, pedig idősebb is vagyok picivel nálad, nem hidegen hagy mások véleménye erről. :)
APROPÓ, A MODERÁTOROK MIÉRT NEM TÖRLIK A NYILVÁNVALÓAN PROVOKATÍV ÉS LENÉZŐ KOMMENTEKET?
A rengeteg kamukérdést se ártana szelektálni.. ;)
Nem konkrétan erre gondolok.. hanem úgy általában
Nem vagyunk egyformák.Minden ember más és más.Más a gondolkodás,más a természet..stb.
Így a kérdésedre is mindenki mást válaszol.Van aki elítél,van aki együttérez.Teljesen normális dolog ez.A lényeg szerintem annyi,hogy ne foglalkozz más véleményével.Meghallgathatod,megkérdezheted őket,de nem kell különösebben foglalkozni vele.A lényeg annyi,hogy mindig hallgass az érzéseidre.Ha téged ez a helyzet nem zavar,jól érzed így magad,akkor élj boldogan! :)
20/F
/nem kötelező egyetérteni/ :D
Én csatlakozok a 2 lepontozott hosszászólóhoz és vállalom én is...úgyis ez a fétisem, imádom mikor lepontoznak olyanért ami egyébként nyilvánvaló :D csak ide annyi szentfazék és lelkész jár, hogy képesek lennének azt is el hitetni, hogy az sem probléma ha 30 évesen nem csókolóztál még...mert minek, ha nem érdeklődtél eddig iránta egyáltalán nem gáz....hát persze, hogyne....
Szóval a kérdésre a válasz: Igen én személy szerint cikinek érzem.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!