Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra milyen egy ideális lány? 16/L (többi lent)
Figyelt kérdés
mit szerettek a lányokban, hogy néz ki számotokra az álomlány?? számít, hogy milyen a zenei ízlése?? hogy sportol-e?2012. nov. 18. 20:09
1/10 anonim válasza:
A belső jobban számít,mint azok amiket leírtál.
2/10 anonim válasza:
amiket leírtál nem választási pont:D inkább arcra jöjjön be és nőies legyen. Értem én itt h kedves odafigyelő gondoskodo stb:D
3/10 anonim válasza:
egy konkrét lányt írok le aki ideális, rövid barna haja van, 167cm magas sportos, szereti a zenét, a kedvencei az infected mushroom, rammstein és a pink floyd, de sok másmilyen zenét is szeret, nagy állatbarát, gyönyörű, bármiről el lehet vele beszélgetni, viccesen és komolyan is, nagyon okos (kitűnő tanuló) :D és eszméletlenül jófej :) és nagyon aranyosan nevet :)
4/10 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok.elvileg vicces, és általában a fiúkkal szoktam lógni..... mindig is fiús voltam... nekem tetszett egy srác, de ő azt mondta, hogy én olyan fura vagyok,úgymond "túl tökéletes"....
2012. nov. 18. 20:15
5/10 anonim válasza:
arc,alkata elfogadható legyen!
belső! :)
6/10 A kérdező kommentje:
gitározom 5 éve, pink floyd, rammstein, bullet for my valentine, ilyesmiket hallgatok, gitározom... 7éve sporotlok 165 centi vagyok xD
2012. nov. 18. 20:16
7/10 anonim válasza:
csak néhány együttes van ami metalcore és szeretem, de a BFMV közéjük tartozik :) nálam szerintem plusz pont lenne a gitár:D
meg hát külsőre legyen az ideálom, hosszú barna haj stb és a belső is rendben legyen :)
18/f
8/10 A kérdező kommentje:
:D nekem barna a hajam és libafosszínű a szemem (barnászöld)
2012. nov. 18. 20:22
9/10 anonim válasza:
Nekem minden számít egy lánynál. De tényleg. Külső, belső, közös tevékenységek.
10/10 A kérdező kommentje:
és nem zavar, ha egy lány fiús????
2012. nov. 18. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!