Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utál engem minden lány? 18L
Biztos hogy nem kellemes,de akkor hiába is tanácsoljuk azt,hogy ne figyelj oda,mert mást nem igazán tudunk mondani.
Kijárod a sulit,elmész dolgozni,és elfelejted őket.
Most szerinted erre mit lehet írni?
Engem is piszkáltak anno,de felnőttünk,abbahagyták.
hogy öltözködsz? nem túl kihívóan?
amúgy, az a baj, sok ember félreértelmezi az önbizalom-hiányosok visszahúzódó viselkedését, és beképzeltnek tartja őket. azt hiszik, többnek érzed magad náluk, mert így veszik ki a viselkedésedből. holott, épp az ellenkezője az igaz. sajnálom hogy ez van, sokan járnak ebben a cipőben, maximum állj eléjük ha valami hazugságot mondanak, és közöld hogy nincs így. emellett higgy magadban, te tudod az igazat!
azért mert neked gondolom nincs pasid, ők összekapartak maguknak nagy nehezen és most ezerrel féltik minden csaj elől aki szingli.
ez nálunk is így volt, 6 lány volt az osztályban, ebből 4nek palija, a maradék 2 ronda dagadt tehén volt, a 3. meg én, az átlagos.
hát sehova nem hívtak meg ha a suli előtt álltak a pasikkal azonnal lesmárolták őket nehogy rám nézzenek :D
annyira gáz volt... nem nekem, nekik.
most így felnőttként már vagy biztos lett a kapcsolatuk (4 év kényelem után nehezen hagy ott egy pasi egy csajt) vagy vége lett közben már jópofiznak hogy jaj, sziiia Csenge, nahát, milyen régen láttalak, gyere bulizni velünk, közösen pasizunk...
na ez, megint nekik ciki
megoldás: elmész mondjuk tánctanfolyamra, ott keresel másik sulis barátnőket, akik lehetőleg szinglik és ennyi.
a legtöbb kinövi ezt 20-25 éves korára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!