Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért utál engem minden lány? 18L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért utál engem minden lány? 18L

Figyelt kérdés
Gimi óta minden lány pikkel rám eddig nem nagyon gondolkodtam rajta hogy miért de most azért mert esetleg szebb vagyok tőlük?? Mert én amúgy senkinek nem szóltam még soha rosszat nem ártok nekik.de ők mindig kitalálnak rólam hazugságokat hogy ezt csináltam itt meg ott mikor pl az nap otthon ültem valójában...mimdig nagyon rosszindulatúak.de van hogy a fiúk néhány!olyanokat mondd h jaj te biztos egy éjszakás vagy tr buta lehetsz stb. mert külsőleg olynnak tünök.már elegem van belőlük most is olyan hulyeseget pletykaltak rolam a lanyok aminek semmi alapja egy olyan fiurol akit 6eve nem lattam!!jah eletemben egy fiuval voltam a baratommal akivel 4 eve egyutt vagyok alig jarok bulizni akkor is baratommal csak.hozza kell tenni h az osszes ex pasimmal egytol egyig az osztalyombeli lanyok osszejottek!!lehet ezer utalnak??pedig amugy en iszonyatosan onbizalomhianyos lany vagyok alig merek masok szemebe nezni.ez normalis?
2012. nov. 18. 13:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nem kellemes,de akkor hiába is tanácsoljuk azt,hogy ne figyelj oda,mert mást nem igazán tudunk mondani.

Kijárod a sulit,elmész dolgozni,és elfelejted őket.

Most szerinted erre mit lehet írni?

Engem is piszkáltak anno,de felnőttünk,abbahagyták.

2012. nov. 18. 13:32
 2/5 anonim ***** válasza:

hogy öltözködsz? nem túl kihívóan?

amúgy, az a baj, sok ember félreértelmezi az önbizalom-hiányosok visszahúzódó viselkedését, és beképzeltnek tartja őket. azt hiszik, többnek érzed magad náluk, mert így veszik ki a viselkedésedből. holott, épp az ellenkezője az igaz. sajnálom hogy ez van, sokan járnak ebben a cipőben, maximum állj eléjük ha valami hazugságot mondanak, és közöld hogy nincs így. emellett higgy magadban, te tudod az igazat!

2012. nov. 18. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:

azért mert neked gondolom nincs pasid, ők összekapartak maguknak nagy nehezen és most ezerrel féltik minden csaj elől aki szingli.

ez nálunk is így volt, 6 lány volt az osztályban, ebből 4nek palija, a maradék 2 ronda dagadt tehén volt, a 3. meg én, az átlagos.

hát sehova nem hívtak meg ha a suli előtt álltak a pasikkal azonnal lesmárolták őket nehogy rám nézzenek :D

annyira gáz volt... nem nekem, nekik.

most így felnőttként már vagy biztos lett a kapcsolatuk (4 év kényelem után nehezen hagy ott egy pasi egy csajt) vagy vége lett közben már jópofiznak hogy jaj, sziiia Csenge, nahát, milyen régen láttalak, gyere bulizni velünk, közösen pasizunk...

na ez, megint nekik ciki

megoldás: elmész mondjuk tánctanfolyamra, ott keresel másik sulis barátnőket, akik lehetőleg szinglik és ennyi.

a legtöbb kinövi ezt 20-25 éves korára

2012. nov. 18. 13:40
 4/5 anonim válasza:
Na ez velem is igy van de inkabb elnyomas formajaban.En fiu vagyok es szerencsere idobe felismertem a helyzetet hogy hova tovbb annal rosszabb es elkezdtem jarni focira es sokkal jobb lett mert ott uj barataim lettek es az osztalytarsaim is jofejek lettek es ez unokatestveremmel (aki lany) is ez volt de kesobb kiderult hogy egy ember valtoztatta az emberek velemenyet rola ez kiderult es olyat mondott neki hogy elhagytak es ment a ciganyokhoz baratkozni es a tobbiek is befogattak ha segithettem akkor orulok mer en tudom hogy milyen az elnyomas
2012. nov. 20. 20:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat! Van olyan lany akivel joban vagyok nem vagyok kikozositve mert szoba allnak velem csak pl engem soha nem hivnak sehova el meg hallom hogy milyen pletykakat teresztenek rolam es ez eleg rossz.van olyan lany aki kb gyulol pedig mindig azt hittem h az a lany normalis baratkoztam vele de kiderult h csak atvert mert a jelenlegi pasija az egyik exem.meg egymast mindig ott nyaljak a lanyok h milyen szep vagy milyen jo vagy en meg ott ulok mellettuk azt nekem egy szot se szolnak-.- igazabol ez vicces is olyan mintha azt hinnek h ha nem szolnak hozzam ilyenkor akkor en nm is letezem...
2012. nov. 21. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!