Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiu akirol tudom hogy tetszek neki de nem meri nekem bevallani miért?
Figyelt kérdés
2012. nov. 18. 07:44
1/10 anonim válasza:
Mert fél kimutatni hogy mit érez. Segíts neki!
2/10 A kérdező kommentje:
de pedig tudja hogy tetszik nekem
2012. nov. 18. 08:15
3/10 anonim válasza:
Hány éves a srác? Elképzelhető, hogy fél a visszautasítástól.
Sajnos a serdülő korban levő lányok, hihetetlen bunkó módon utasítják vissza a fiúkat, amitől egy csalódott kiábrándult ember lesz. Aztán a lányok majd nézni fognak húszon éves korukra, hogy miért nem megy oda hozzájuk egy tökös pasi.
4/10 A kérdező kommentje:
egy osztályba járunk de én évesztes vagyok szoval én 12 o meg 11 :p de volt már barátnoje.....szerintetek ez az ugymond korkulombség (hogy fiu fiatalabb mint én) nem hogyis mongyam baj vagy fura vagy valami :P ......
2012. nov. 18. 08:26
6/10 A kérdező kommentje:
ja...mér?
2012. nov. 18. 08:48
8/10 anonim válasza:
Szerintem ez még korai lenne. A fiú is még fiatal. Ráérsz még.
9/10 anonim válasza:
Gyerekek vagytok még te nemvetted észre mert ha nem kinyithatnád jó nagyra!!!!!
10/10 anonim válasza:
"én 12 o meg 11 :p de volt már barátnoje....." :) :)
Volt barátnője? ......:) Az komoly kapcsolat lehetett...... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!