Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol találhatók Kazincbarcikán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatók Kazincbarcikán prostik?

Figyelt kérdés
2009. aug. 15. 10:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Barcikai vagyok. Te itt akarsz prostit találni? Miért? Barcikai vagy te is?
2009. aug. 15. 11:21
 2/8 A kérdező kommentje:

igen barcikai vagyok.

a 26 oson vannak?

2009. aug. 15. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Mivel lány vagyok, ezért nem szoktam a 26-oson k.vákat nézegetni, ezért nem tudom. De szerencsésebb, ha egy barátnőt szerzel magadnak.
2009. aug. 15. 14:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem ott az utcai k*rvák elég igénytelen fajták, de te tudod. Inkább barátnőt szerezz.
2009. aug. 15. 15:47
 5/8 anonim válasza:
tejóisten :D:DDDD barcikán kétlem hogy annyira keresettek lennének ..nézz be a fonodára :D
2009. aug. 15. 21:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem az összes középiskola televan velük... Amúgy prosti se kell, lemégy az Akroba, tuti lefexik veled 10 lányból 8, még akkor is, ha bűnronda vagy. Ha valaki jó kocsid van, akkor 10-ből 9. Maradék 1 meg leszbikus :D
2009. aug. 18. 13:31
 7/8 anonim ***** válasza:
*valami
2009. aug. 18. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Na akkor a kérdésre válaszolva már nincsenek nagyon prostik Barcikán de voltak!!Borsod Chem 4 es portánál ahol a kamionok szoktak állni ott voltak csak gondolom nem hozott sok lóvét meg a rendőrök is b.sz.g.tt.k őket ezért tovább álltak onnan.
2009. aug. 25. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!