Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy srác, hogy jöhetnék vele össze?
Nagyon sok ilyen kérdés van, annyira aranyos, hogy ilyen elkeseredett vagy:)
Szerintem nem nehéz közelebb kerülnöd hozzá, sőt pont tökéletes, szerencsés vagy, hogy nem osztálytársak vagytok.
Eleinte csak adj neki jeleket, szemezz vele, ha benne van a "játékban", akkor tudhatod, hogy bejössz neki, onnantól kicsit nyitottabb leszel. Hogy miről beszélhetnétek? Először hát elég felszínes téma, de a suliról, a nyelvről, hogy szeretitek-e, a tanárról, a csoporttársaitokról, az ő osztályáról, a közös tanárjaitokról ( jajj, az a tanár milyen hülye! ez mindig jó téma, és ilyenkor egy csomó poént be lehet nyögni!:D ), kiket ismertek a suliban, de akár az x-faktorról ( azt mindenki nézi ) mivel jár haza, mit csinál szabadidejében... szép lassan jönni fognak a témák, és egyre jobban megismeritek egymást. Hidd el, ha elkezditek, és érzitek, hogy szimpatikus a másik, akkor csak magától is jönni fognak a témák!:) Ne mindig te menj oda. Figyeld őt, miket csinál, milyen jeleket ad, te is adj neki jeleket. Igazából el kell mondjam, egy 15 éves fiúcska elég éretlen ( tisztelet a kivételnek ) és idétlen, nehezen veszik észre, ha bejönnek egy lánynak, vagy épp nem tisztelik annak érzéseit. Vigyázz, biztos vagyok benne, hogy okos, szép, és ügyes lány vagy! Én szurkolok neked!:) Ha gondolod, nyugodtan írj, érdekelnek a fejlemények!
L/16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!