Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normál női mellek. Ez szilikon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normál női mellek. Ez szilikon, vagy normál, esetleg push up? Milyen lehet egy női mell? Fiúk, nektek milyen jön be?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Az előző kettő, szerintem műcici, de mások véleményére is kíváncsi lennék azért.

Fiúk ebből a háromból melyik tetszik?

[link]

[link]

[link]

Köszi a válaszokat!/Unalom van, hátha valaki velem unatkozik, és most olvasgatnék véleményeket:)/

2012. nov. 17. 00:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hát... necces, hogy az nem-e push up.

[link]

Na most képzeld el, hogy lehetne egy mell ennyire látványosan kerek? Pedig nagyon sok 17-18éves nyakig feltolva hordják.

[link]

egyik ismimnek minden ruhájából kilóg,hogy fel van így mint az utolsó képen tolva neki.

Na ez tuti nem saját. Vagy melltartó, vagy műtét

2012. nov. 17. 00:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Neked milyen van kérdező :D?
2012. nov. 17. 00:29
 13/18 A kérdező kommentje:

Huhh: D Hát nem tudom megmondani: D Nem olyan formás mint elsőjé, olyan normál lány mell.

15 évesen még nem olyan szép, de nem csunya:)! Átlagos:). De nem kerek, gömbölyű,és nem is lesz olyan: D De formásodik:)

2012. nov. 17. 00:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Szóval 15 vagy? Hehe, hát igen abban a korban kezd kialakulni szép formásra :D.
2012. nov. 17. 00:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Amúgy, hogyhogy itt unatkozol, én 19 éves létemre még megértem magam, mert nincs jobb dolgom XD.
2012. nov. 17. 00:38
 16/18 A kérdező kommentje:
Nekem sincs. Tudod: Péntek az én napom: D Khmm:).
2012. nov. 17. 00:46
 17/18 A kérdező kommentje:
Utolsóelőtti: Tényleg kezd kialakulni:)
2012. nov. 17. 00:47
 18/18 anonim ***** válasza:
Én vagyok az utolsó előtti is :D.
2012. nov. 17. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!