Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hány partner után tartanátok ribancnak egy lányt?
Nem a partnerszámtól függ, hanem azok fajtájától.
21L
szerintem nem a partnerek számától függ, hanem a hozzáállástól. ha egy lány minden szembejövő fiúra mászik, "teszi magát" (=rázza a p.csáját) és életének legfőbb célja, hogy mindenkivel megd.gassa magát (vagy, rosszabb esetben mindenkit lesz.phasson), na az az én szememben ribanc, és pont. attól még lehet, hogy igazából egy pasival sem volt szexuálisan, csak kelleti magát - az ilyeneket hívják szűzk.rvának, és nem véletlenül.
volt ilyen ismerősöm, és ijesztő volt nézni, hogy 10 és 99 éves kor között minden, szó szerint MINDEN pasinál bepróbálkozott, max. a saját apjánál nem... néha érdekel, hogy mi játszódik le az ilyenek fejében, biztos megvan az oka, de ettől független csak szánni tudom őket. 19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!