Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ti hány partner után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hány partner után tartanátok ribancnak egy lányt?

Figyelt kérdés
Köszi, ha írsz kort is :-)
2012. nov. 16. 18:55
 1/6 anonim ***** válasza:
61%
Semennyiért sem!Pl.:van egy lány,akinek 6 pasija volt,de mindegyiket dobta,mert nem találta meg az igazit.Az öltözködése és a tulajdonságai teszik egy lányt azzá.Pl.:kihívóan öltözködik és megcsalja minden fiúját.
2012. nov. 16. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Ja bocsíí!13 éves vagyok!XDD
2012. nov. 16. 19:09
 3/6 anonim ***** válasza:
ha minden pasiját megcsalja és szexel mindenkivel aki csak rámozdul az ri.banc ,de ha valakinek volt 10 pasija de nem illettek össze vagy más miatt szakítottak attól még nem ribanc és szerintem attól sem hogy műkörme,póthaja van vagy szolizik esetleg kihívóan öltözködik de nem k.urvásan az sem ribanc , az igaz hogy a legtöbb lány aki így néz ki az valóban az de vannak kivételek pl én :)
2012. nov. 16. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem a partnerszámtól függ, hanem azok fajtájától.

21L

2012. nov. 26. 12:13
 5/6 anonim ***** válasza:
azért egy 16éves lány aki már 5-10pasival volt az tuti ribanc..
2012. nov. 26. 12:37
 6/6 anonim ***** válasza:

szerintem nem a partnerek számától függ, hanem a hozzáállástól. ha egy lány minden szembejövő fiúra mászik, "teszi magát" (=rázza a p.csáját) és életének legfőbb célja, hogy mindenkivel megd.gassa magát (vagy, rosszabb esetben mindenkit lesz.phasson), na az az én szememben ribanc, és pont. attól még lehet, hogy igazából egy pasival sem volt szexuálisan, csak kelleti magát - az ilyeneket hívják szűzk.rvának, és nem véletlenül.

volt ilyen ismerősöm, és ijesztő volt nézni, hogy 10 és 99 éves kor között minden, szó szerint MINDEN pasinál bepróbálkozott, max. a saját apjánál nem... néha érdekel, hogy mi játszódik le az ilyenek fejében, biztos megvan az oka, de ettől független csak szánni tudom őket. 19L

2012. dec. 1. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!