Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek miért ciki telt lánnyal járni?
Miért gondolják egyesek hogy aki telt (az nem egyenlő a kövérséggel) az csakis ápolatlan, igénytelen és repedtsarkú lenne???
Sokszor tapasztalom hogy sok vékony csaj között is van igénytelen repedtsarkú, büdös izzadságszagú.
Vannak igazán csinos telt nők akikért a férfiak többsége a lába előtt heverne. Nem az idétlen 15 évesekre gondolok akiknek csak akkor áll fel a farkuk a fejen állnak, hanem az igaz férfiakra gondolok, akik kinőttek a csontokkal való játékokból.
Egy férfinak egy telt nő igencsak kívánatos tud lenni.
Én például odavagyok az ilyen típusú nőkért.
26/F
60%-os.
Gondolom milyen lehet az a pasi, aki veled van több éve. Mindenesetre tuti nem az eszedért szeret.
És inkább egy szexi, nőiesen telt, formás nő, mint egy kiálló csontú vézna gebe. Whhhrrr ahogy kiállnak a bordák, elfog az undor.
20F
köszönöm szépen a válaszokat :)
Kedves 10-es!
Egyáltalán nem mondtam,hogy tökéletes alakom van..sőt :) Sok hibám van,de egy mosoly és minden rendben van :)
Azért kérdezem,mert érdekel az emberek véleménye !
10-es 172 centihez 52 kg atya ég. Borzalmas whhrhrr belegondoltam ahogy kilátszhatnak a csigolyáid a bordáid a lapockád, undorító.
Sokkal jobb hozzáérni egy szexi, formás nőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!