Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti észreveszitek minden esetben, ha valaki "máshogy" néz rátok? Tévedtetek már ezt illetően?
Hát nem. :( Volt egy férfi akivel rendszeresen szemeztünk.
itt http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__36..
a #12 én voltam, meg a #13 is.
Szóvallllllllllll............... Egy kicsit feladtam. :( Ráadásul elég sok zagyvaságot hordtam össze múltkor.Most épp menekülőre vagyok kapcsolva - bár legszívesebben nem tenném.
Többnyire igen. Előfordul, hogy direkt nem mert nem is akarom inkább észre venni. Ez ugye akkor van ha haverról vagy olyanról van szó aki nem tetszik, nem veszem férfi számba csak hülyéskedésnek gondolom a dolgot, aztán rá kell jönnöm, hogy az meg komolyan gondolja, csak éppen én nem. Na olyankor meg jön a félre értés...
Remekül lehet palástolni az érzelmeket, ha valaki nagyon titkolni akarja. Jártam úgy annyira titkoltam, hogy az meg tovább lépett mert nem látott rajtam semmi konkrét jelet (mondjuk sügér is volt, mert azért mégis csak akadt ott jel, csak nem figyelt rá eléggé).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!