Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok mit viseltek leginkább? Tanga? Franci bugyi? Vagy Normált?
Figyelt kérdés
Írjátok meg h hány évesek vagytok
+ ti pasik mit szeretnétek látni inkább?Mien fajtát?
2009. aug. 14. 21:10
3/24 anonim válasza:
tangát - párom is ezt szereti
17/L
5/24 anonim válasza:
Ezen jár az eszed, mi? Helyesen írni meg nem tudsz! Nem "mien", hanem "miLYen". Utána jöhetnek a bugyik is...
6/24 anonim válasza:
Én csak normált hordok. De ha lenne, aki nézegetné, akkor tangát :). 19/L
7/24 anonim válasza:
normált - a többi nem kényelmes nekem
L19
8/24 anonim válasza:
Attól függ!! Ha a pasimnak akarom mutogatni akkor tanga, ha itthon vagyok akkor hagyományos és ha megyek valahova akkor nézem hogy milyen gatya lessz rajtam.24/l
9/24 anonim válasza:
tangát, vagy franciát.
'miLYen...'
18L
10/24 anonim válasza:
Tangát,franciát viselek egyaránt...Barátomnak a francia jön be jobban :-) Én mindkettőt szeretem...
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!