Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már megőrülök, mert minden 2. fiú, akit látok az utcán, megtetszik. Miért vagyok ez?
Mostanában nagyon izé vagyok, az utcán minden 2. korombeli fiú tetszik, és féltékeny vagyok azokra, akik kapcsolatban vannak, és nem tudom eldönteni, hogy most ha valakivel össze fogok jönni, vele is ez lesz, hogy látásra tetszik, aztán majd amikor megismerem, akkor belészeretek? Vagy olyan lesz, mint ha belémcsapna a villám, és tudnám, hogy na, ő tényleg más, ők kell nekem?? Jaj. :/
16/L
33/férfi
A tini korszak a hormonokról szól, ez alakítja át az emberi testet. Ösztrogéntől nőnek a cicik ajkak, popsi, és egyéb érzékeny területek melyeket erogén zónáknak lehet nevezni. Épp ezeknek a zónáknak az élesítése zajlik.
Őszintén sajnállak kérdező, hogy te sem kapsz olyan nagy szeretetet a barátoktól és szülőktől. Én is hasonló cipőben járok, bár nekem nincsenek ilyen érzéseim, mint neked, hogy minden 2. lány tetszene nekem. :-)
Azon, hogy majd valakibe hogy szeretsz bele, azon ne törd a buksid, mert érezni fogod, amikor tiszta szívből, feltétel nélkül szeretni fogod az illetőt. Ehhez az úthoz viszont nem csak a külseje fog vezetni, hanem a lelkét is meg kell ismerned.
17/F
18 vagyok és ugyanígy érzek. Akkor most nekem is "buzognak" a hormonjaim?
Megnéz egy helyes srác és egyből úgy érzem, ráugranék. De nem merek senkivel összejönni, mert tudom, milyen vagyok. Addig kell, amíg meg nem kapom. Nem szexuálisan, de addig izgalmas, amíg nem mondja azt, hogy ő is odavan értem. Aztán jön a kapcsolat és totál beijedek, hogy nekem ez nem kell, nem vagyok rá felkészülve, nem tudok elég jó barátnő lenni, amíg magamban sem vagyok biztos.
Velem is ez van
Jó azért nem minden 2.fiú után de sok fiú után megfordulok az utcán vagy megyek plázába és szimplán nézem öket jó sokáig.
Ma pl a villamoson egy fiúval csak bámultuk egymást 10percen keresztül.
Szóval nem vagy egyedül :)
Nekem 7hónapja nincsen senkim de már jó lenne valaki akit úgy szerethetek :/
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!