Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szoktatok csinálni ha rossz kedvetek van amiatt, hogy nincs senkitek?
Rendesen sírhatnékom van emiatt:( Nem kellek senkinek és a körülöttem lévőkért meg rajonganak:(
Gólyabál is van, engem meg el se hívott senki, a többiek meg a 3. srácot mondják vissza...
Tegnap mentünk kajálni páran és az egyik csajnak a kiszolgálósrác odaadta a névjegykártyáját meg ilyenek...:(
Vagy szimplán leszólítják őket, én meg csak állok mint egy darab szr...:( Most is mindenki készül meg minden én meg....legszívesebben csak bőgnék:(
A férfiaknak könnyebb? Én nem érzem rosszul magam mert nincs senkim. Elfogadtam hogy ez van, talán megváltozik, talán nem.
Mióta elhatároztam hogy nem fogok törődni vele, kényelmesebb az életem. Nem görcsölök, nincs letargia, nincs leblokkolás ha csinos lánnyal találkozom... Stb.
Neked nem menne?
az alakom az amivel gondom van, de próbálok tenni ellene, de ez sem egyszerű nálam (egészségügyi gondok)
És ezt az emberek nem értik meg sokszor:( Ezért lehet baj még a kisugárzásommal, mert sajnos ma már minden a külső:((És hazudik aki nem ezt mondja...tapasztalat:(
izmot építek, animézek (bár most inkább élőszereplős sorozatok), gyk :D, vagy haverjaimmal talizom, füvezni is kéne sztem. próbáld ki hátha azt megérzed xd (DE CSAK ÉSSZEL!)
Am küldj már egy képet,
kb én is így vagyok mint te, csak már megtanultam elnyomni az érzelmeimet vhogy a csalódásoktól, mivel fú vagyok többé-kevéssbé sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!