Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/30 anonim válasza:
Hát szerintem ez már picit sok, ráférne a fogyás.
22/30 anonim válasza:
Nem az esetem, maradjunk annyiban, bár ez a kép nem túl sokatmondó.
(most lehet csúnyákat gondolni)
24/30 anonim válasza:
Persze, igy fotóbolttal nem rossz...Csak az a szomorú igazság, hogy élőben ez a csaj tiszta narancsbőr, hurka, talán stria is és a melle is lóg mint állat, nem áll ilyen szép feszesen...
25/30 anonim válasza:
Most abban hogy ráférne a fogyás mi rosszat mondtam? Miért lett 0%? Van rajta túlsúly és a túlsúly nem egészséges.
Nem azt mondtam legyen anorexiás de egy 5-10-et simán leadhatna és még úgy is lehetne nőies.
26/30 anonim válasza:
Az igazán nőies nő az túlsúlyos? hmmm.nem hinném. A nőiesség nem egyenlő a hájjal. A nőiesség azt jelenti (amennyiben a külsőről beszélünk) , hogy vékony derék, széles csípő, közepes vagy nagy mell, kerek fenék.... [link]
27/30 A kérdező kommentje:
Scarlett is dögös, de ez a csaj is :D
2012. nov. 14. 14:57
28/30 anonim válasza:
G3ci szép egy nő! És nem csak az alakja jó.
29/30 anonim válasza:
Nagyon szép. Hibátlan. Tökéletes.
De tudom, hogy nem felel meg az általánosan sulykolt szépségideálnak. Nekem viszont az nem tetszik.
30/30 anonim válasza:
Még mindig nem értem, hogy hol van a súlyfelesleg rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!