Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen az íze a spermának?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az íze a spermának?

Figyelt kérdés
2012. nov. 13. 22:12
1 2
 11/17 Csilla1991 ***** válasza:
100%

Változó.

Volt hogy sós volt vagy kesernyés.

Ha a partnerem csokit,ananászt vagy áfonyát evett akkor édeskés volt.

2012. nov. 13. 22:48
 12/17 anonim ***** válasza:
Mint a sós,keserű tejföl.
2012. nov. 13. 22:55
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

nagyon finom.:)

szerintem nem lehet semmihez hasonlítani az ízét mert nem keserű (keserű a gyógyszer)..meg nem is olyan rossz én szeretem!:D

2012. nov. 14. 04:19
 14/17 anonim ***** válasza:
13- as Fiú, vagy lány vagy?
2012. nov. 15. 13:35
 15/17 anonim ***** válasza:
lány
2012. nov. 18. 21:05
 16/17 anonim válasza:
az enyémt is megkóstolod? :D eszek vmi édeset elötte :D
2012. nov. 19. 13:56
 17/17 anonim ***** válasza:
ha már így belementünk a témába (ja nem, amúgy nem kóstolom meg:D) de eddig 3 fiúval voltam együtt és mindegyikőjüknek más íze volt.mind3 cigizik,inni is szoktak ezektől ugye elvileg rosszabb ízük lesz.hát én nem tudom.pont a változatosság ami a jó benne..nekem nem kell, hogy édes legyen nem kell, hogy tegyen érte, hogy jobb legyen mindegyik pont úgy jó ahogy van.. nem tudom elképzelni, hogy egy sperma lehet rossz ízű.komolyan, én imádom:D mindenkinek (gondolom) egyedi és ez pont így jó.tudom poénból írtad de Isten ments, hogy 'változtasd' az ízét!!!:D úgy már nem is kellenél
2012. nov. 20. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!