Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek most nyomul rám,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pattancs kérdése:

Szerintetek most nyomul rám, vagy csak szimplán én vagyok a kedvenc diáka?

Figyelt kérdés
8. lány vagyok és jött a sulinkba egy új fizika tanár de elég fiatal 27 éves.És folyton ad csokit,virágot,meg kacsingat órán,mindig oda jön és CSAK nekem megengedi hogy tegezzem.Meg órán ha dogát írunk vagy akármi feladatot akkor mindig oda jön de Csak hozzám és mindig meg mondja a helyes válaszokat.Pl:ma olyan volt hogy ő jött be ének órára és irtunk,én meg puskáztam de észre vette és intett hogy csinljam tovább. O_X
2012. nov. 13. 14:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
És neked bejön a tanár?:D Jól néz ki?:D
2012. nov. 13. 14:25
 12/17 anonim ***** válasza:

Elfogadtad a csokiját ő ezt úgy vehette,hogy "elfogadnád a csokiját" XD

Szerintem ezentúl amit hoz ne fogadj el semmit tőle,de ne is bántsd meg csak finoman utasítsd vissza.

2012. nov. 13. 14:26
 13/17 anonim ***** válasza:
*ne fogadd el
2012. nov. 13. 14:27
 14/17 anonim ***** válasza:
szüleidnek el ne mond, mert feljelentik es kirugjak!
2012. nov. 13. 15:45
 15/17 A kérdező kommentje:
Tegnap előtt adott egy táblás csokit, mondtam neki hogy köszönöm nem kérem.Mondta hogy de fogadd el, de mondtam hogy de köszönöm nem kell de addig erőszakoskodott míg el nem fogadtam..a szüleimnek?? dehogy is...hogy bejön-e a tanár úr? :D hát nem néz ki rosszul sőtt...de az életemben nem álnék le a tanárommal...az tuti
2012. nov. 13. 16:29
 16/17 walk w1th mee ***** válasza:
Nyomul rád 1értelmű,de nald meg a szád szélét amikor rádnéz,de közben nézz a szemébe:D
2012. nov. 13. 17:04
 17/17 anonim ***** válasza:

És azt nem erőltette,hogy meg is egyed?

Mert lehet,hogy tele volt nyomva parti droggal XD

2012. nov. 13. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!