Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az baj ha a 24 évesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj ha a 24 évesen nem akarok barátnőt?

Figyelt kérdés

még sose volt, de úgy érzem nincs rá szükségem. miért lehet ez?

és igazából nem nézek ki rosszul, sokan azt hiszik sok csajom volt, de aki megtudja h nem volt még az melegnek néz.

2012. nov. 13. 02:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Előző ez nem teljesen igaz. A gátlásos fickókat írtják a nők nagyon, nem a szüzeket. 100 ból száz gyülöli, eltakarítja azt amelyik gátlásos, de 100 ból 50 kedveli a szüzeket, csak ne legyen egy igazi tejbetök jellem hozzá. A hozzáálláson múlik tehát minden, nem azon, hogy volt e már pina a nyakad körül.
2012. nov. 13. 19:32
 12/13 szuperpocok ***** válasza:
100%

Sajnos egy kicsit én is olyan vagyok mint a korábbi hozzászóló:

Az az igazság, hogy én egyszerűen nem tudom elképzelni magam ahogy kéz a kézben járok valakivel ,negédes, rózsaszín fellegekben járó bamba pofával. Bennem valahogy nincsen ösztön arra, hogy keressem azt aki "kiegészít". Nálam az ilyesminek a Danielle Steel könyvekben meg a nyálas filmekben van a helyük, nem az életemben.

Félreértés ne essék, hetero vagyok. De azt meg nem tehetem meg, hogy egy éjszakás kalandor legyek mivel nem vagyok Charlie Sheen.

De ilyenkor a környezetedben lévők meg elkezdenek pletykálkodni rólad, és csodálkozol, hogy miért nincsen tekintélyed. Ilyenkor az ember kénytelen beújítani valakit státusz szimbólumnak.

Érzéketlen f...szkalap vagyok. Ez van...

2013. aug. 17. 21:46
 13/13 anonim ***** válasza:
Baj, igen! Az ember társas lény és nem antiszoc.
2020. márc. 21. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!