Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Szűk" vagyok! Mit csinálhatnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Névtelenke00 kérdése:

"Szűk" vagyok! Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Még csak 15 vagyok szóval még "nincs használatban" de azért egy kicsit aggódom mivel még egy mini(!!!) tampont se vagyok képes felhelyezni!! Ez azért nem normális! A pasim kifog nyírni! :D segítsetek! Ja és az intelektuális válaszok egy részét.elkerülném azzal,hogy nincs pénzem vibrátorra!!

2012. nov. 13. 00:01
1 2
 11/17 Malats ***** válasza:
100%
Jeez. Az agyad szűk. Ahogy elnézlek 18 éves korodra tágabb lesz mint az a nagy szád.
2012. nov. 13. 00:25
 12/17 anonim ***** válasza:
2012. nov. 13. 00:27
 13/17 anonim ***** válasza:

Orulj.

Fog majd az tagulni, meg nedvesedni, miegymas. S hidd el, kesobb aldani fogjak a pasijaid a sorsod, hogy ilyen csajuk van, nem pedig olyan, akiben megfordul egy kombajn.

2012. nov. 13. 02:07
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha elég nedves lesz a puncid, és a pasid szán időt arra, hogy izgassa az egész tested, és nem csak annyiból áll neki a szeretkezés, hogy bedugja a farkát a puncidba, akkor semmi baj nem lesz később sem.
2012. nov. 13. 08:05
 15/17 anonim ***** válasza:

A pasik szeretik ha szuk.En 18 eves vagyok,mar volt nehanyszor ,,hasznalatban",de mindig nagyon szuk vagyok.

Ha rendesen fel vagy izgulva,hosszu az elojatek,alaposan kinyal,megujjaz a pasid,el tudod magad engedni,akkor siman be fog csuszni a farka.

De csak akkor kezd el a szexet,ha mar kelloen informalt,felvilagosult vagy a temaban.Es tenyleg fel vagy ra keszulve.

Az sem jo,ha mar az elso alkalomnal megtortenik a behatolas.

Elotte pettingeljetek tobbszor,ismerjetek meg egymas,es a sajat testeteket.

Es beszeljetek meg mindent nyiltan.

Ha kelloen egymasra vagytok mar hangolodva,akkor szep elmeny lesz a szuzesseged elvesztese.

2012. nov. 13. 11:26
 16/17 anonim ***** válasza:
a 15-nek teljesen igaza van. csinálj mindent úgy ahogy írta!
2012. nov. 13. 19:05
 17/17 anonim ***** válasza:
6/16 :DDD
2013. jan. 28. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!