Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért rondázzák le a nekik nem tetsző fiúkat?
Miért nem mondják azt, hogy nem az esetük az adott fiú, nem értem miért kell egyből lerondázni valakit, aki valakinek nem tetszik, míg mi fiúk sosem csinálunk ilyet például. Nekem is sok lány volt, aki nem jött be, mégsem rondáznék le senkit, mert az szerintem sértő szó és nem is helyes, hiszen lehet, hogy másnak ő szép például.
Húgaimtól kezdve sok lány rondázott már le és ez nekem nagyon sértő még, ha magam is tudom, hogy nem vagyok jó pasi, alacsony vagyok, vékony, kerek fejű, nem férfias vonású, de mégis volt már nem egy lány, aki meg helyesnek tartott érdekes mód, amit magam sem értek egyébként és nem is hiszek már el, úgy belém nevelték, hogy ronda fiú vagyok. Szerintem ez a rondázás nagyon káros az ember önbizalmára, de a lányokat főleg a mai 13-16 év körüli korosztályt ez nem érdekli, viszont, ha őket csúnyáznák le hisztiznének egy sort, csak valahogy nem tudják átérezni, mert a mai lányok nagyon el vanna kényeztetve, nagy kényelemben élnek. Talán nem kellett volna elkényeztetni ennyire a mai lányokat, talán a sok rajongó fiú a hibás, akik kínjukban mindenféle lánynak nyaliznak, mert manapság már nehéz barátnőt szerezni, több az egyedülálló fiú, mint egyedülálló lány.
neakard már aztmondani hogy ok nélkül rádirt valaki
miután rádkeresett a keresőbe hogy ronda a profilképed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!