Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok? Nektek bejönnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok? Nektek bejönnek az ilyen fiúk?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Sátánista fiúk bejönnek nektek? Normális válaszokat légyszíves ne pedig olyanokat ahol a sátánizmust szidják. köszi.

2012. nov. 12. 17:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
36%

A sátánizmus egyedi, önálló, de kevéssé ismert vallás, amiről mégis rengeteg tévhit terjedt el. ;)

VALLÁS OKOSAK

2012. nov. 12. 17:53
 12/23 A kérdező kommentje:
Köce :) Legalább ezen a fórumon is vannak olyanok akik nem ítélnek el minket egyből :D
2012. nov. 12. 17:57
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
Én meg örülök,hogy vannak még egyedi emberek.
2012. nov. 12. 17:58
 14/23 anonim ***** válasza:
Te is olyan kamu-sátánista vagy, mint a sok fordított kereszttel rohangáló h*lyegyerek, akik azt sem tudják mit jelképez?? :D
2012. nov. 12. 18:05
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem :D én úgy vélem hogy nem az öltözékben nyilvánul meg a vallás hanem belül. pl no bőrdzseki bár van az is 2 is :D pentagrammos nyaklánc van v 100 de csak 1 et hordok acélbetétes bakancsot hordok de annak semmi köze a sátánizmushoz és nem hordok magamnál pl: tőrt sem :) mint ahogy azt egy elő kérdésemnél kérdezték tőlem :)
2012. nov. 12. 18:10
 16/23 anonim ***** válasza:
tulajdoníthatók,Ne haragudj, de szerintem ez egy értelmetlen kérdés... Ha azt kérdezed, bejönnek-e a sportos vagy szőke fiúk, annak van, mert ott konkrét tulajdonságokat mondasz, de ha világnézetről van szó, akkor arra annyit tudok mondani, hogy nem a nézetei fognak meg egy emberben. Tény, hogy lehetnek olyan vonásaid, amik a sátánizmusnak tulajdoníthatók, de nem értem, akkor miért nem inkább azokra kérdezel rá. Egyébként meg nem az a fontos, hogy mit hiszel, hanem hogy milyen vagy.
2012. nov. 12. 18:17
 17/23 anonim ***** válasza:
Engem megr4iasztana hogy valaki minden rossz hozóját imádja....ez olyna mintha a rosszat szeretnél (vagyis nem rosszalkodni, hanem pl szeretné ha szerencsétlenség éri vgay hasonlók)
2012. nov. 12. 18:18
 18/23 anonim ***** válasza:

Nem.

De úgyis ki fogod nőni, tizenéves korban mindenki váltogatja a stílusokat, lehet kapálózni ellene, de igaz.

Mellesleg önmagában a sátánizmussal egyáltalán nem szimpatizálok, sőt, de a fő ok számomra az, hogy egyáltalán hiszel valamiben.. most ez lehet hülyén hangzik.. de én ateista vagyok, vagyis hát hidegen hagy az egész dolog, szóval nem tudnék olyannal jól meglenni, aki bármilyen vallásban hisz, mert egyszerűen nem megy.. Én elfogadom, ha valaki hisz valamiben, és tolerálom, nem szólom le, de egyszerűen nem tudok vele közelebbi kapcsolatot ápolni. Ennyi.

19/L

2012. nov. 12. 18:24
 19/23 A kérdező kommentje:
Tudom mim az az ateizmus :D És utolsó előtt i kérdező: köszi hogy felhívtad erre figyelmem :) akkor így pontosítám a kérdésem : "Lányok, titeket zavarna ha egy fiú sátánista?" :D :D
2012. nov. 12. 18:32
 20/23 anonim ***** válasza:
Az más!:) Nem, nem baj, ha szeretek valakit, akkor a világnézete a legkisebb dolog, ami zavarna. (Aki meg tudja, mi az a sátánizmus, azt amúgy sem zavarhatja.) Én jártam már sátánistával, és magam is szimpatizálok vele, bár nem szeretem kategorizálni magam.:)
2012. nov. 12. 20:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!